Syyskuun kolmas

tiistai 3. syyskuuta 2013

Moikka! Tänään koko päivä menikin puuhaillessa kaikkea. Olin koulussa kasista kolmeen, puoli neljän jälkeen olin kotona ja sen jälkeen kerkesin juuri ottaa asukuvat, kunnes äitipuoleni soitti että lähdenkö hänen seuraksi Helsinkiin. Eikun uudestaan vaatteet niskaan ja menoksi.

 Kierreltiin Stockmann ja pari muutakin liikettä läpi sekä käytiin Vapianossa syömässä. Lisäksi napattiin vielä autolle kävellessä jälkkärit Ben&Jerry'sistä. Hyh on muuten nyt ihan kamala turvotus ja maha kipeä, kun söi pitkästä aikaa vaaleaa pastaa. Tuo vaalea vehnä ei yksinkertaisesti vaan sovi mulle aikanaan pastana tai vaaleana leipänä, vaikka kuinka hyviä molemmat ovat. No nyt malttaa taas hetken olla ilman, kun muistui mieleen mikä olo sen jälkeen tulee. Tosin hyvää oli :-) Scampi-pinaattipastaa pestokermakastikkeessa. Nam!
 Itselle tarttui H&Mästä muutama paita, uusi treenitoppi sekä Stockmannilta MACin pisteeltä uusi meikkivoide lähes loppuneen sekä liian vaalean tilalle.
 Päälle kiskaisin ekat silmiin osuneet vaatteet, eli H&m:än kauluspaidan sekä Piecesin mustat housut.

Ajastan teille huomis aamuksi tämän päivän asun koulusta. Nyt alan tekemään yhtä koulujuttua, uutta saliohjelmaa itselle ja sivusilmällä jatkan tuon Julkkis-BB:n katsomista. Ei huhuh mitä porukkaa. Niin ja missä ne julkkikset Frederikiä lukuunottamatta tähän mennessä on? Puolet jo talossa.

Koska asukuvia tulee nykyään olemaan enemmän, olisiko teillä jotain postaustoiveita ettei mene liian yksitoikkoiseksi? :-)

Ps.

4 kommenttia:

  1. oot kyllä hoikistunu paljon! tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katoin samaa, kyllä huomaa et on tehty töitä :) hienoa!

      Poista
  2. Söin ton saman pastan just, AI HITTO KU HYVÄÄÄÄÄ!!!!<3 Mut sen jälkee valittelinki vatsaa pari tuntii :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela