Seerumineitsyys menetetty

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Unohdin viimeisimmän Lookfantasticin tilauksen yhteydessä ostaa uuden meikinalusvoiteen ja sama kävi tiistaina Stockmannilla MAC:in meikkipisteellä vieraillessa. Eilen päätin pyörähtää Emotionissa ennen töiden alkua ja hyödyntää Kutsu kauneuteen-kamppiksen yhteydessä postiluukusta tipahtaneen -20% etukupongin. Kerroin myyjälle murheeni, eli halusin päivän mittaan rasvoittuvalle ja kiiltelevälle sekaiholleni sopivan primerin. Ja mihin lopulta päädyin myyjän suosituksista? Clarinsin ihohuokosia supistavaan seerumiin, jolloin myös huokosten rasvaneritys vähenee.

Pidän ihostani hyvää huolta aknen uusiutumisen pelossa, mutta rutiineihini kuuluu simppelisti  puhdistus ja kuorinta, kasvovesi, iltaisin kosteutus ja epäpuhtauksille tarkoitettua täsmävoidetta tarvittaessa. Ei silmänympärysvoiteita, ei seerumeita tai muita kikkailuja. Mulla on esimerkiksi lähes käyttämätön Vichy Idealia tummentumia eli tapauksessani aknejälkiä vaalentava voide, mutta olen sitä käyttänyt ehkä viisi kertaa? Ihoni on onneksi todella helppohoitoinen satunnaisten finnien ja rasvoittumista lukuunottamatta, joten olen kokenut turhien purkkien ja putkiloiden kanssa kikkailun turhaksi. Tästä syystä mieleenikään ei olisi tullut ostaa mitään seerumia.

Myyjä selitti yksinkertaisesti, että voiteen ansiosta rasvan erittyminen vähenee, jolloin luonnollisesti rasvoittuvalla iholla meikki pysyy paremmin. Tuotetta voi levittää koko kasvoille tai vain t-alueelle ennen kosteusvoidetta ja tuotteen imeydyttyä ihoon meikkaus normaalisti. Hintaa tuotteella oli noin 34 euroa ilman alennusta.


Kokeilin tuotetta eilen ennen nukkumaan menoa ja mielestäni "aamuihoni" ei ollut yhtään niin rasvainen, kuin normaalisti. Välillä tuntuu, että aamuisin iholta voisi vetää rasvaa pois lastalla :-D Mielenkiinnolla odotan miten tuote toimii tänään meikin alla!

Käytättekö te ihoonne jotain seerumeita?

Ps. Tänään Fitnesstukusta kaikki Star Nutrition tuotteet -15% alennuskoodilla STAR . Jos on uusi palkkari esimerkiksi hakusessa, niin suosittelen Star Nutritionin Whey-80 ja mauista Cookies and cream tai minttusuklaa. Kummatkin todella hyvän makuisia rasvattomaan maitoon tehtynä ;-)

6 kommenttia:

  1. Seerumit ovat ihonhoitoni ehdoton perusta. Kesällä iholle oikeastaan riittää pelkkä seerumi pitämään sen hyvässä kunnossa, talvella on lisättävä tuhdimpiakin voiteita. Seerumimerkkejä vaihtelen jatkuvasti, omasta kokeilun halusta ja siitä, että pystyn niistä lukijoilleni kertomaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kurkkailla sun blogista vinkkejä! Olen itse jo ihan rakastunut tähän seerumiin. Pitää todellakin ihon todella hyvin mattapintaisena ja kerran päivässä riittää kevyt sutaisu puuteria siveltimellä :-) onneksi tuli ostettua kokeiluun

      Poista
  2. Whey 80 on hyvä valmiste proteiinilisäksi, mutta huono palautukseen sillä siinä on lähinnä vain proteiinia. Miten ajattelit kehosi palautuvan treenistä ilman nopeaa hiilihydraattia? Näistä voi tehdä niitä pannareita mutta eri mömmöt palkkariksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitan sekaan aina vähän maltodekstriinia. En huomannut sitä mainita :-)

      Poista
  3. Esittele sun tuoksut! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela