Mikaelan päivä

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Heijsan! Tänään olen viettänyt vapaapäivää ja samalla myös nimipäivääni. Päätin käyttää päivän tehokkaasti, joten heräsin aamulla jo yhdeksän aikaan ja aamupalan laskeuduttua suuntasin kymmenen jälkeen salille tekemään treenin alta pois. Salilta lähdin suihkun kautta äitini vanhemmille syömään ja nimipäiväkahveille. Sieltä lähdin vielä suoraan illaksi isälle Riihimäelle syömään ja nimpparikahveille ja kotiin tulin tossa tunti sitten.  Kaikkea kerennyt puuhailemaan :-)

Tässä muutamia tänään napsittuja kuvia
 
Salille pääsi ensimmäisen kerran uudet treenitrikoot päälle. Noi on niin överimakeet :-D

 Mummo ostaa mulle aina prinsessakakun tai -leivoksia kun on mun merkkipäivä. Aaaaw :-)
 Käytiin kävelemässä reilu puolen tunnin lenkki. Syksy landella on todella kaunista aikaa :-)
 Ruuaksi syötiin super hyvää munakoisolasagnea.

Nyt alan raivaamaan edelleenkin työn alla olevia puhtaita pyykkejä takaisin kaappeihin. En edes muista enää kuinka kauan ne on laittamattomina lojunut sohvalla tai sängyllä vuorokaudenajasta riippuen :-D

Ps. Yhteistyösalillani Fit24 Villatehtaalla vietetään huomenna maanantaina sekä tiistaina avoimien ovien päivää. Itse olen menossa tiistaina spinningiin sekä Nora Vuorion luennolle, joten tulkaa ihmeessä nappaamaan hihasta jos tulette pyörähtämään tuolla tai vaikka polkemaan mun kanssa spinningiin :-) Lisätietoa löytyy myöskin Fitin Facebook-sivulta

6 kommenttia:

  1. Mistä nuo urheilutrikoot on? Ihanan pirteät!

    VastaaPoista
  2. Miks sul on AINA kuva sun tisseistä kun otat salikuvia?:D ollaan naurettu sille jo hetki!

    VastaaPoista
  3. Moikka! tosi moni on kehunut munakoisolasagnea ja oon tosi pitkään halunnu testata sitä. Voisitko tehdä jonku pikkupostauksen tosta reseptistä, jos se oli onnistunut kokeilu :)

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavan näköiset treenitrikoot! Tulipa niistä hyvä mieli :D
    Ja tuo munakoisolasagne näytti kans hyvältä, pitää varmaan ottaa ohje talteen ja testata. Sulla on tosi ihana blogi, oon vuosikausia lukenut, mutta en varmaan ikinä kommentoinut :)
    -Rilla

    VastaaPoista
  5. Moikka! Laitan sulle S-postia liittyen Hyvinkään liiketalous opiskeluun, kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten hellyyttävä mummo sinulla! :) <3 Ihana! Minä en mitään leivonnaisia kyllä saa, tosin eipä ole nimipäiviäkään, että ei sen puoleen. ;D haha! Saan tosin aina vieraillessa pullaa tai jotain muuta makeaa, tottakai.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela