MALAGA & PLAZA MAYOR

lauantai 14. syyskuuta 2013

Olen täysin unohtanut julkaista pari suunnittelemaani postausta Espanjan reissulta, joten päätin yhdistää Malagan keskustaa ja Malagassa sijaitsevan Plaza Mayorin postaukset yhteen :-)

Plaza Mayor sijaitsee ihan Malagan lentokentän vieressä ja sinne pääsee todella kätevästi suoraan junalla, joten päätettiin lähteä pyörähtämään siellä shoppailemassa yhtenä päivänä. Se on "ulkoilma"ostari ja sieltä löytyy todella hyvin liikkeitä aina isosta Niken Outletista ja Massimo Dutista Beshkaan, Zaraan, H&Mään. Shoppailu hoituu todella kivasti lämmöstä huolimatta varjoisien katujen ja ilmastoitujen liikkeiden suojassa :-) Lisäksi sen ihan lähellä on vähän alueen ulkopuolella iso Decathlon-urheiluliike.
 100 montaditosin leivät, omnom!

Toisiksi viimeisenä iltana otimme jälleen suunnaksi Malagan bussilla (hurjat 2,55e/suunta per henkilö. Ihan ilmaista matkustaa busseilla ja junilla kaupunkienkin välejä), mutta tällä kertaa mentiin kauniiseen keskustaan. Bussin päätepysäkki sijaitsi sopivasti ison Calle Marqués de Larios-ostoskadun ja samalla vanhan kaupungin vieressä.
 Kierreltiin parisen tuntia kauppoja ja sieltä käveltiin tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin etsimään ruokapaikkaa.
Päädyttiin aivan tajuttomaan hyvään italialaiseen Trattoria Lorenzoon, joka sijaitsi Plaza de la Mercedin vierellä. Söin aivan taivaallisen hyvää munakoisolasagnea. Tiedätteko tunteen, kun jossain välissä syömistä tulee surulliseksi, kun tajuaa ruoan loppuvan kohta ja se on NIIIIN hyvää. Tosin väkisin söin koko vuoallisen, koska en raaskinut täpötäydestä olosta huolimatta jättää yhtään syömättä :-D Pitää ehdottomasti tehdä sitä joskus itsekin!

Vaikka olen Espanjassa käynyt kymmeniä kertoja, on Malagan keskusta aina vähän jäänyt pimentoon. Pitää ensi vuonna tehdä kunnon reissu parikin kertaa sinne ja samalla käydä edes se Picassomuseo kurkkaamassa :-) Nyt olisi Espanjan reissu saatu purkkiin. Seuraavaa reissua odotellessa, joka on ensi kuussa viiden päivän matka kauniiseen ja syksyiseen Tukholmaan moikkaamaan Au pair-perhettä sekä Petraa. Millään malttaisi odottaa!

3 kommenttia:

  1. En alkuun pitäny susta tai sun blogista ollenkaan :D pidin sua vaan rasittavana ja huomionhakusena tyrkkynä ja en ees tiiä miks alunperin liityin sun seuraajaks... Nyt ku oon lueskellu pidemmän aikaa tätä ja kattonu sun videoitas j näin, oon huomnnu et oot oikeesti persoonana tosi ihana ja osaat kirjottaa tosi hyvin ja oon jääny ihan koukkuun tähän blogiin...

    Tosi ihana blogi oikeesti, kirjotat just sopivasti yksityiselämästäs ja sit siitä "ei-niin-yksityisestä"-elämästäs :-) Kun monet bloggajat tuntuu kirjottavan vaan jostain tyylista ja asukuvista ja diipadaapadiipa..... Jatka samaan malliin, yks vannoutunut lukija ilmottautuu!

    Osaatko muuten antaa vinkkiä noista teippipidennyksistä, mitkä on ollu parhaat jotka sulla on koskaan ollu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho jäi kommentti kesken ... Hupsista hups :-D Siis mitkä on ollu parhaat jotka sulla on koskaan ollu? Minkä hintaset on ollu ja miten uskoisit teippien sopeutuvan lyhyeen tukkaan? :) http://sundayshoez.files.wordpress.com/2012/09/short-hair-styles-2.jpg about ton pituseen tukkaan ? :)

      Poista
    2. Voi ei, ihana kommentti vaikkakaan et aluksi ole musta tykännyt haha :-D Pidän paljon asioita elämästäni blogin ulkopuolella, mutta haluan tuoda sitä sielua ja sydäntä tähän blogiin hieman yksityisemmilläkin asioilla. Yleensä juuri ne jutut ovatkin olleet blogin suosituimpia :-)

      No laadultaan parhaat on ollut Simply naturalit, mutta nyt olen puolisen vuotta melkein käyttänyt B*longin pidennyksiä ja tykkään näistäkin. Eli kampaamosta saatuja. Mä saan tukkuhinnalla hiukset ja maksan vain työstä, mutta kyllä siihen kolmeen pakettiin kampaamolaatuista hiusta menee se reilu 300e noin neljän kuukauden välein.

      Mulla on oma tukka olkapaille ja hyvin menee tänne sekaan. Tuo kuvassa oleva on himppasen lyhyempi, kuin mun mutta jos sun pääliosa ei ole hirveän "kynitty" niin tuskin ongelmaa on :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela