Biker part 2

torstai 5. syyskuuta 2013

Moikkamoi! Huhheijaa mikä päivä. Aamulla yhdeksäksi Vilaan työpaltsuun ja sieltä kodin kautta kouluun, joka kesti neljään. Hyvinkäällä olin puoli viiden jälkeen, siitä suoraan postiin ja hairahdin vielä tunniksi kiertelemään tuohon Willaan kauppoja. Löysinkin muutaman tosi kivan neuleen :-) Sitten reilu tunti kotona, ennenkuin piti lähteä seiskan spinningiin. Saako nyt jo levähtää? :-D Tosin tälläiset päivät on siitä kivoja, kun ei kerkeä pahemmin elämän murheita ja suruja miettimään. Haluatteko muuten, että esittelen näitä ostoksia ihan erillisissä postauksissa vai että näette niitä sitten in action asukuvissa? Olen vähän kahden vaiheilla ostosten esittelypostausten kanssa.

Tänään pääsi jälleen Espanjan shoppailuja päälle ja päätin yhdistää ostamani tekomokka-nahkaliivin simppelin valkoisen teepparin ja mustien Liu Jon rakkaushousujen seuraksi.
 
 
Vest Bershka/Tee Vila/Pants Liu Jo Bottom Up/Boots Zara
Bracelets Stradivarius&GinaTricot/Watch Daniel Wellington

Nyt telkkari taustalle pyörimään ja alan siivoilemaan sekä tekemään iltapalaa. Ihanaa torstai-iltaa kaikille!

11 kommenttia:

  1. Mahtavaa, kun jaksat panostaa taas tähänkin blogiin :) Tai ainakin siltä vaikuttaa, sillä jotenkin koko fiilis on täällä ihan erilainen ja kommentteihinkin olet vastaillut. Yhdessä vaiheessa meinasin jo lopettaa tän lukemisen, mutta nyt sinnuu jaksaa taas seurata :) Pakko sanoa, että kyllä nää ulkona otetut kuvat on mukavaa vaihtelua niihin partsikuviin. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  2. Bloggaajien painon kommentointi on aina joskus vähän kiusallista, mutta nyt tästä huolimatta pakko todeta että oletpas laihtunut! Tosi nätti asu myös :) Oikein hehkut kuvassa!

    VastaaPoista
  3. Ostokset omassa postauksessa mieluiten :)

    VastaaPoista
  4. Nämä ulkonaotetut asukuvat näyttää tosi hyviltä, joten jatka ihmeessä ulkona kuvailua vielä niin kauan kuin ilmat sallii! :-)

    Ja olisi tosiaan kiva saada myös erikseen ostosten esittely postaus uusista neuleistasi, mikäli vain kerkeät ja jaksat sellaista tehdä!

    VastaaPoista
  5. Tykkään siitä että postaat ostokset erikseen, niinkuin aiemminkin :)

    VastaaPoista
  6. voi että Mikaela sä ihan sähedit nykyään! Älä siis ymmärrä väärin, aina olet ollut todella nätti, mutta nyt näytät vaan niin hyvältä :)

    VastaaPoista
  7. Toi liivi on kyl mahtava! Se pääsee hyvin oikeuksiinsa tuollaisessa basic-asussa. :)

    VastaaPoista
  8. Toi liivi on vaan niin hieno. :)

    VastaaPoista
  9. Mä niin himoan jotain tommosta liiviä! Harmittaa että jätin yhden täydellisen viron bershkaan :( Ja muutenki tosi kiva asu :)

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. tosi kiva toi liivi! kaunis olet :)

    VastaaPoista
  11. Tää asu on mun makuun! :) Ja bikerit <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela