A PIECE OF CANADA

torstai 12. syyskuuta 2013

Eilen sain hyppysiini jotain ihanan lämmintä ja muhkeaa, johon on hyvä turvautua ilmojen kylmetessä. Jotain, jonka saaminen ei ollut niin yksinkertaista.

 Kyseessä on ACNEn ihanaakin ihanampi lampaanvillainen Canada Scarf sävyssä Grey Melange. Tämän värin saaminen ei ollut mikään helppo homma ja yhdestä Helsingin huivia myyvästä liikkeestä ennakkovarasin huivin, johon tätä sävyä piti tulla. Harmikseni sain ilmoituksen viime viikolla, ettei harmaata huivia toimitetakaan heille, koska sitä ei ole saatavilla varastosta. Lopulta päätin ottaa varman päälle ja klikkailin huivin itselleni ACNEn omilta nettisivuilta, maksun hoidin PayPalin kautta ja jäin odottelemaan odotettua lähetystä. Hintaa huivilla on ACNEn omilla sivuilla 120euroa ja päälle UPS-toimitus 10euroa. Äsken postausta tehdessä huomasin, ettei tätä sävyä ole enää saatavilla edes tuolla heidän omilla nettisivuillakaan. Joten onnea oli matkassa ja ajoitus täydellinen!
Ostin tänään töistä itselleni uuden navy-sinisen untuvatakin* ja oli pakko fiilistellä, kuinka hyvin huivi ja tuo takki sopivatkaan yhteen! Lisäksi tuon takin kanssa sopii täydellisesti viime vuonna ostamani Mulberryn check scarf :-)

16 kommenttia:

  1. Toi huivi on IHANA! <3 harmi vaan että joka vuosi viedään noi käsistä ja tänä vuonnakin meikäläinen jäi rannella ruikuttamaan ilman huivia. Ensivuonna täytyy olla kärppänä aikaisin liikkeellä ;)

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beamiin tuli viime viikolla monia muita värejä, jos ei ole juuri tää harmaa minkä haluat :-)

      Poista
  2. Toi huivi on täydellinen <3 ihanan muhkea ja lämmin, omani tilailin viikko sitten mustana enkä vois enempää olla tyytyväinen.. burgundyn värinen vielä houkuttais harmi vain kun taitaa olla loppuun myyty väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten yksin kommentoi, niin beamissa pitäis olla :-) tai tilaa tuolta acnen omilta sivuilta!

      Poista
  3. Aivan ihana!!!! <3 Voi kun jostain löytäisin saman tyylisen mutta hieman halvemmalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cubuksella oli ainakin viime vuonna tämän mallisia todella muhkeita huiveja parilla kympillä. Kannattaa kurkata, jos siellä olisi niitä tänäkin vuonna :-)

      Poista
  4. Sitä burgundya saa ainakin Helsingistä Beamista:) Kävin itse siellä viimeviikolla ostamassa omani;) Niillä oli vielä kaikkia muita värejä paitsi tuota harmaata jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri beamista mun piti tämä harmaakin aluksi saada, mutta tulikin vaan muita värejä :-(

      Poista
  5. Miksi HUIVI pitää olla joku merkki, älyttömän kallis. En ikinä maksaisi rätistä yli 20euroa vaikka olis kuin laadukas. Nyt haluun kyllä kuulla perustelut tälle hankinnalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on villaa, ajaton malli ja väri ja rakastan yli kaiken tälläisiä todella muhkeita huiveja. Olen huomannut, etten osta enää mitään kympin-parin kaulahuiveja kuin todella harvoin, koska olen satsannut pariin todella ihanaan laadukkaampaan huiviin :-)

      Poista
  6. IHANA huivi!! Pitääkin käydä katsomassa Acnen sivuilta noita.. :P

    Käyppä Mikaela tsekkaa minun kertomus rintaimplantti leikkauksesta:
    http://blogilana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Minäkin tilasin tän huivin harmaana Acnen nettikaupasta. Laitoin vaihtoehdoksi "free shipping" ja huivin sain kolmessa päivässä kotiini vain huivin hinnalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin se ehdotti sitä ilmaista toimitusta, mutta kaikkialla luki että ilmainen toimitus vain yli 150e ostoksille, niin valitsin sen 10e toimarit. 10euroa sinne tänne ei nyt kamalan paljon ole, mutta hyvä tietää että tulee niillä ilmaisillakin :-)

      Poista
  8. ei perkele. on huivilla hintaa :O eikä oo ees hieno. LOL

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela