Vikon 30 treenit

torstai 1. elokuuta 2013

Nyt tulisi viikkokatsaus viime viikon liikuntoihin. Treeneihin olen todella tyytyväinen ja pysyin tavoitellussa viitenä päivänä viikossa-liikkumisessa , joista kolme kertaa on salilla ja kaks aerobista, tosin tuolla viikolla aerobista liikuntaa tuli kolme kertaa :-) Olen muuten ihan koukussa tuohon sunnuntai-illan spinningiin! Vetäjä Hanna on todella hyvä, tunti on sopivan rankka ja fiilis on aina ihan mahtava tunnin jälkeen, kun sunnuntai-ilta ei ole mennyt vain sohvalla makaamiseen. Reippaasti olen aina jaksanut mennä sinne sunnuntaiduunin jälkeenkin.


Maanantain 22.7.
LEPO

Tiistai 23.7.
LEPO

Keskiviikko 24.7.
Lämppä crosstrainerilla 5min
Kuntosali, koko kroppa 1h 5min
Venyttelyt 5min

Torstai 25.7.
Kävelylenkki 6,3km 55min

Perjantain 26.7.
Lämppä Crosstrainer 5min
Kuntosali, koko kroppa 50min
Venyttelyt 5min

Lauantai 27.7.
Lämppä Crosstrainer 5min
Kuntosali, koko kroppa 50min
Venyttelyt 5min
Salin jälkeen kävelylenkk 5,5km 52min

Sunnuntai 28.7.
Spinning 55min

Ja ihanaa virallista syyskauden alkua kaikille! Itse rakastan heinäkuun vaihtumista elokuuksi. Jotenkin se tuntuu aina uudelta alulta, olen motivaatiota ja virtaa täynnä, koulut alkavat pikkuhiljaa (okei, itsellä vasta 2.9.) ja säät alkavat muuttua syksyisemmiksi. Ainakin tällä hetkellä Hyvinkäällä on sää todella syksyinen :-D Kirjoittelin toukokuun lopulla fiiliksistäni koulun suhteen. Mieli on onneksi muuttunut ja päätin opiskelevani ainakin 25opintopistettä tämän syksyn aikana ja kysyä jospa voisin vielä yhden 5op kurssin käydä itsenäisesti. Jostain syystä kouluun paluu alkoi taas kiinnostamaan ja haluan oikeasti saada sen tradenomin tutkinnon vielä joku päivä ylioppilastutkinnon rinnalle. Lisäksi tuon 25op:n rinnalla voisin tehdä hyvin about 20tuntia töitä viikossa, jotka toivottavasti saan tuolta Vilasta tai pari vuoroa sieltä ja vaikka yhden vuoron viikossa Dressmannista. Toivotaan, että kaikki järjestyy :-)

7 kommenttia:

 1. Itse käyn aina ostamassa uuden kalenterin elokuun alkaessa, siinäkin tulee sitä "uuden alun" fiilistä :)

  VastaaPoista
 2. Eihän elokuu oo vielä mikään syyskausi :DD

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä hoikistunut hurjasti lyhyessä ajassa!! Osaatko ollenkaan arvioida kuinka paljon missä ajassa? Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 4. tää ei nyt liity tähän postauseen mutta: sähän ostit sillon joskus sen keittiövaa'an? tuli vaan mieleen kun ite kattelin tänään sitä clasulla, mut siinä luki jotain että se oli tarkotettu veden ja maidon punnitsemiseen...:o tiiätkö enemmän tästä vai oliks noi vaan jotain esimerkkejä? ootko ite punninnu sillä ihan mitä vaan, eli onnistuuko?

  VastaaPoista
 5. Näytät tosi hyvältä :) Oon niin kateellinen muiden treenipostauksista kun ite ei pysty :/

  Emmi L.

  VastaaPoista
 6. Voi kun olet hoikistunut! :) Aiotko laihduttaa lisää? Näytät jo nyt hyvältä:)

  VastaaPoista
 7. Kiva blogi ja näin mutta hieman ärsyttää kun et vastaa ihmisten kommentteihin/kysymyksiin :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela