Velaton 2013 välikatsaus

maanantai 5. elokuuta 2013

Tänään voin olla todella ylpeä itsestäni ja ikinä ei ole laskun maksaminen tuntunut näin hyvältä!

Lyhensin tänään Klarnan velkaani kokonaisella 800eurolla! Tarkoitus olisi maksaa tämän kuun lopussa palkan tullessa koko loppusumma pois, joka on about 400euroa. Tällöin olisin jo kokonaan puolittanut koko velkasummani. Tienasin viikon kirppistelyllä 518euroa, joka meni kokonaan tuohon summaan ja lisäksi laitoin lomarahoistani vajaa 300e laskuun. Olen niin fiiliksissä tästä projektista :-) Loppukuusta laskujen tupsahtaessa postiluukusta saan taas tietää tämän hetken summan veloille ja voin laitella jälleen välikatsausta. Ja saattaa olla, että löysin itselleni tänään Stockmannilta *stockmannilta motivaattorin woolrichin takin muodossa laskujen maksamiseen ja säästämiseen ;-)

11 kommenttia:

 1. Musta on tosi hienoa, että avaat raha-asioitakin, vaikka ne on todella yksityisiä! Koska yleensä on semmoinen kuva suosituista bloggareista, että heillä riittää raha mihin vain, eikä ole mitään huolia tai ongelmia.
  Jatka samaan malliin, olet oikeasti huippu! :)

  VastaaPoista
 2. Tradedoubler-linkki ilman mainintaa mainoslinkistä, joten >:(

  VastaaPoista
 3. Nostan sulle hattua!! Mulla on aina ollut pieni velkakierre myös päällä, kun uutta tulee tilailtua lisää ennen kuin vanhoja on maksettu pois. Välillä meinaa lähteä tukka päästä laskuja avatessa, mutta siitä tulee kumminkin yllättävän hyvä fiilis vaikka laittaisitkin ison siivun palkasta laskuihin siinä mielessä, että tietää sen summan vähenevän!! Sitten kun oppisi vielä olla tekemättä lisää velkaa.....

  VastaaPoista
 4. Ja motivaattorilinkki Tradedoublerin kautta ilman erillistä ilmoitusta - kiitti hei!

  VastaaPoista
 5. kerro kirppis vinkkejä ku näköjään oot osannu hyvin :)?

  VastaaPoista
 6. hieno homma! nostan hattua, itsellänikin on uhkaavasti noussut tuo klarnan summa.... : ( ei se nyt ole kuin vajaa 500 euroa "vasta", mutta silti täytyy nyt olla tarkkana ettei lisää nouse.. niin ja onhan mulla vähän luottokorttilaskuakin, huoh.
  tosi mahtavaa, että puhut tästä näin avoimesti, uskon että se saa muutkin samassa tilanteessa olevat ajattelemaan!

  VastaaPoista
 7. You go girl!

  Itsekin maksoin juuri kirotun Klarnan laskun kokonaan pois. Olen ostamassa syyskuussa asuntoa itselleni ja tajusin, etten voi jatkaa nettishoppailua samaan malliin. On siis aika päästä veloista eroon!

  Tsemppiä, velattomuus palkitsee!

  VastaaPoista
 8. Luinko oikein että tienasit kirpputorimyynnillä 518 euroa?!! Miten voi olla mahdollista :D Itse pidän kirpputorimyyntiä menestyksenä jos käteeni jää 50e pöydän maksun jälkeen...

  VastaaPoista
 9. Mikä motivaattori? Mulla näkyy vaan etusivu :/

  VastaaPoista
 10. Nostan hattua, bravoo!
  Minulla on Klarnaan ajoittain pieni suhde, mutta se loppuu aina aika nopeasti, sillä maksan aina paljon enemmän kuin ne pyytää. No korkojahan ne tahtoo vain, mikäänhän ei ole ilmaista joten ok. Siksi systeemini on näissä asioissa aina se, että katson että maksua menee myös itse pääomaan..silloinhan se lyhenee se velka oikeasti.
  Hienoa tuo topakkuutesi..jatka samaan malliin
  :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela