Sheinsideltä saatua

perjantai 30. elokuuta 2013

Matkani ainaka postiluukkuun oli tupsahtanut saapumiskirje Sheinsideltä. Sain valita yhteistyön merkeissä pari juttua itselleni ja päädyin seuraaviin :-) Tilaus tuli mulle kirjattuna maksikirjeenä postiin, enkä usko että varsinkaan pienet tilaukset joutuisi tulliin. Kuitenkaan varmasti en osaa sanoa, niinkuin ei koskaan ulkomailta tilattaessa!

 Musta pitsipaita TÄÄLTÄ

 Musta mekko epäsymmetrisellä helmalla TÄÄLTÄ

Harmikseni tuo musta mekko on himppasen liian pieni tuosta rinnustasta, eikä istu kunnolla. Vähän sitä pelkäsinkin, koska koot ovat aika pieniä ja otin siitä vielä isoimman koon. Täytyy katsoa mikä tuon kohtalo tulee olemaan. Tai jos vaikka mun rinnat pienenisivät mystisesti kuppikoon ensi kevääseen mennessä :-D

10 kommenttia:

 1. Kyllä huomaa että salilla on tullut käytyä! :) Hyvältä näyttää tyttö, haluisitko tehä jonkun postauksen otsikolla treeni vinkit tai jotain vastaavaa missä kerrot miten olet itse päässyt tuohon kuntoon :) Ja mistä revit motivaatiota! :))

  VastaaPoista
 2. Oijoi, tuo musta pitsipaita on aika ihana!

  VastaaPoista
 3. Voin ostaa sulta tuon mekon, vaikka heti jos tuntuu ettei tuu pidettyä:)

  riiri

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmottautuis mekon ostaja jos raaskit siitä luopua!

  -Lilli

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania vaatteita! Käyttäisin itsekin mielelläni! Varsinkin tuo pitsipaita ihastutti. Sopii arkeen ja juhlaan! Ja oot tosi kaunis näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 6. Ääk kuin ihania vaatteita! Ja kuin hyvältä näytät! Urheilu alkaa näkymään jo tosi hyvin sussa :) Pidäppä pian joku huutokauppakirppis sun vaatteista mitä et käytä itse enää, haluaisin ostaa vaikka ja mitääää...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela