Louis Vuitton monogram shawl after 9 month use

tiistai 20. elokuuta 2013


Ostin viime joulukuussa Helsingin Louis Vuittonilta kauan himoitsemani ja harkinnassa olleen sinisen Monogram Denim Shawlin ja nyt se on ollut ahkerassa käytössä noin yhdeksän kuukautta. Ostopäätöstä pitkitti kauan niiden laadusta käydyt keskustelut, mutta kuitenkin päätin antaa huiville mahdollisuuden ja kävin sellaisen itselleni ostamassa. Tällöin hinta oli muistaakseni Helsingin liikkeessä 385euroa.


Onko mua kaduttanut huivin osto? Ei tippaakaan :-) Kyllähän itku meinasi päästä ensimmäisen langanvedon tapahtuessa, mutta se on ihan luonnollista. Varovainen huivin kanssa pitää olla, esimerkiksi joka kerta ennen pukemista tarkastan ettei kynsissä ole sellaisia lohjenneita "piikkejä", jotka voivat jäädä huiviin kiinni ja huivin alle ei voi pukea koruja, jotka voivat ottaa kiinni jostain kohdasta huiviin. Tai no voisi, mutta käyttöikää pidentääkseni en niin tee :-) Pientä nukkaantumista on tullut, mutta se on ihan odotettavaakin kun materiaali 60% silkkiä ja 40% villaa. Kun huivi ei ole käytössä säilytän sitä metallisessa henkarissa muutaman kerran viikattuna.


tulevaisuudessa hankkia toisenkin huivin Louis Vuittonilta, mutta ehkäpä sillä kertaa laittaisin huiviin viitisenkymppiä enemmän ja ostaisin sen shine-versiona (entinen lurex), joka on 50% silkkiä, 30% lurexia ja 20% villaa. Nämä ovat kuulemma hieman paremmin käyttöä kestäviä ja ainakin isoäitini shine-huivi on pysynyt todella kauniina vaikka on jo useamman vuoden vanha.

 Tummalla puolella on hieman enemmän nukkaa, muttei mitenkään häiritsevästi. Sekin on tietyille kohdille kerääntynyt käytöstä riippuen.

Kyllähän tuo on jo käytetyn näköinen, mutta eikös kaikki vain parane vanhetessaan? ;-)

4 kommenttia:

 1. On kyllä jotenkin hullua että lähes 400e maksanut huivi alkaa kulua alle vuoden käytössä... Minkä hintaisilta tuotteilta sitten pitäisi odottaa laatua, jos tuolla ei sitä vielä saa? Jotenkin huvittavaa, että merkkitietoiset maksaa itsensä kipeäksi, ja sitten joutuvat erikseen iloitsemaan ettei tuote kulu. Eikö sen laadun pitäisi olla ennakko-odotus :D

  Itsellä ei minkään luksus-merkin huiveja kaapista löydy, mutta ihan niiden tavallisten kanssa ei kyllä tarvitse murehtia kuluuko 9kk käytössä nukkaantumiseen asti (kun ei kulu).

  Mikä sitten on pitkäikäistä, kestävää ja klassista designia, jos vuoden jälkeen pitäisi hankkia uusi?

  VastaaPoista
 2. Nää vuittonin huivit on kieltämättä yksiä kauneimmista huiveista mitä olen nähnyt, mutta juuri tuo niiden hintaansa nähden nopea kuluminen on lyönyt jarrut päälle oman osto aikeeni suhteen. Itse odotan 400e huivilta parempaa laatua, kun jo monet 10-30e halppis merkkien huivini ei näytä vuodessa, saati kahdessa mitään kulumisen merkkejä :D

  VastaaPoista
 3. On toi monogram shawl kyllä ihana ja oon monesti siitä kyllä haaveillut. Mutta en tule koskaan varmaankaan ostamaan, koska en voisi kuvitella eläväni niin varovaista elämää huivin takia :D

  VastaaPoista
 4. Onneksi jokaisella on vapaus valita ostaako kalliin huivin vai halvan. Itsekin himoitsen tuota aitoa Vuittonia, mutta hintansa puolesta en ole vielä raaskinut ostaa. Ehkä joskus tulevaisuudessa. Kiitos tästä postauksesta ja rehellisistä sanoista - taas kerran. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela