Le Flash Manicure

maanantai 26. elokuuta 2013


Ostin ennen reissua mainoksen ja tarjouksen uhrina Lorealilta kynsilakanpoistoaineen, jolla lakka puhdistuu kynnestä dippaamalla. Hintaa poistoaineella on normaalihintaisena noin 8euroa. Homma toimii niinkin yksinkertaisesti, että kansi auki, sormen dippaus "pehmusteiden" väliin, parin sekunnin huiluttelu ja valmis :-) Todella näppärä! Olen itse vielä kunnon mämmikoura varsinkin silloin, kun pitää alkaa putsaamaan yhtä epäonnistunutta sormea. Lopputuloksena on yleensä, että onnistun siinä sitten pilaaman ne loputkin sormet. Jospa tämän avulla välttäisin sen :-) Mietiskelin myös, jospa aineen loputtua tämän saisi uusiokäytettyä täyttämällä purkin jollain muulla kynsilakanpoistoaineella. Pitääkin testata, kun sen aika on.


Oletteko te jo kokeilleet näitä "dippi" kynsilakanpoistoaineita?

5 kommenttia:

 1. Oon kokeillut ja tykkäsin kyllä! Lakka lähtee todella helposti kynsistä, eikä esim. Punaisistakaan lakoista jää kynsiin jäämiä. Sama täyttöidea on itsellänikin ollut mielessä :P

  VastaaPoista
 2. Moi, mulla on vaan kokemusta jostain vuosien takaa. Eli alkuun olikin ihan hyvä, mutta sitten kun tummia lakkoja oli tuolla jonkunveran poistellut niin koko sormenpää jäi esim. punaiseksi ja sen joutui sitten anyway normi poistoaineella putsata. Eli yllättävän nopee tuli homma melko sotkuiseksi.

  VastaaPoista
 3. Apua! En ole kuullutkaan moisesta. Mutta nyt olen niin mainoksen uhri. Mä TARVIIN tollasen!

  VastaaPoista
 4. En oo kokeillut vielä mutta on ollut harkinnassa Maybellinen vastaava.

  VastaaPoista
 5. Ei taida tuo täyttöhomma toimia, kun kuitenkin ne vanhat lakat jäävät sinne purkkiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela