Hollister tilaus-Fail

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tilailin elokuun alkupuolella Hollisterin nettikaupasta alennuksesta muutaman todella halvan jutun alennuksesta korkeista 25euron postikuluista huolimatta. Paketti saapui kotiovelle kannettuna reilun viikon päästä tilauksesta, mutta pari hupparia olikin aivan erilaiset kun olin odottanut ja yhdet trikooshortsit olivat ihan kivat, mutta niistä olisi loppujen lopuksi tullut noin 50e hintaiset postikulut mukaan laskettuna, joten päätin palauttaa koko tilauksen. Tietenkin kuvittelin saavani palauttaessa takaisin tilauksen summan sekä aikaisemmin maksamani 25euron postikulut. Tosin todellisesta maksamastasi summasta vähennetään automaattisesti 9euroa palautuksen postikuluja rahanpalautusta tehdessä. Se ei olisi haitannut, koska kuvittelin saavani kuitenkin alunperin maksamastani pyöreästä 72eurosta takaisin sen reilu 60euroa.

Kuitenkin tänään PayPalin ja Hollisterin rahanpalautusviestiä katsellessa summa, joka tililleen palautetaan on 37,97euroa! Toisin sanoen maksoin 25euroa postikuluja, että sain tuotteet kotiini testiin ja sen jälkeen vielä 9euroa, että pääsen vaatteista eroon. Mistään en löytänyt tietoa, ettei sitä alkuperäistä postimaksua palauteta tilille. Jos olisin tiennyt tämän, totta helvetissä olisin pitäny koko tilauksen ja myynyt itseäni miellyttämättömät hupparit eteenpäin. Nyt jäin häviölle reilu 30euroa saamatta itselleni kongreettisesti yhtään mitään. Ihan älytöntä.

Tätä raivoa ei yhtään helpota, että olen valvonut reilu 25tuntia koska lento lähti kuudelta aamulla, joten tällä hetkellä istun lentokoneessa kohti Suomea. Voiton puolella onneksi ollaan ja tuossa puol 12 aikaan suurin piirtein laskeudutaan. Voi olla, ettei tänään postausta tule, koska mun on pakko saada unta. Sain vielä hetki sitten tietään, että joudunkin jo huomenna ja perjantaina kouluun, vaikka alkuperäisen kalenterin mukaan kurssien olisi pitäny alkaa vasta maanantaina.... No, ehkä mieli on parempi kun saan kotona kirjotettua avautumisviestin Hollisterin asiakaspalveluun ja nukuttua kunnon päikkärit :-)

18 kommenttia:

 1. Tottakai joudut maksamaan postimaksut vaikka et tilaamiasi tuotteita pitäisikään. Esim hennesiltäkin tilatessa on maksettava postikulut vaikkei mitään tuotteita pitäisikään. Näinhän se useimmissa verkkokaupoissa on..kai. Mutta kieltämättä on erikoista, että vielä noiden postikulujen lisäksi joutuu maksamaan jotain erillistä "palautusmaksua". Luulisi, että noilla 25 euron postikuluilla saadaan katettua nämä kustannukset.
  Harmi kuitenkin, että näin kävi. Tietää ainakin jatkossa ettei tuolta kannata tilata mitään ellei ole täysin varma tuotteen sopivuudesta.
  - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hennesillä kyllä joudu postikuluja maksamaan jos palautat kaikki tuotteet.

   Poista
  2. En minäkään ole koskaan postareita joutunut maksamaan, jos olen hm, nelly, boozt tms tilannut ja kaikki palauttanut:)

   Poista
 2. Kannattaa aina muistaa, että ulkomailla palautuskaan ei ole välttämättä ilmainen. Suomen lainsäädäntö ei päde sinne, siksi vältän ulkomailta ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muuten tajunnutkaan tuota. Mutta kuitenkin, hassua ettei mainita että ei saa takaisin sitä 25e kun kerta joutuu maksamaan vielä 9e lisää postareita.

   Poista
 3. Eihän kai nuo yleensä postikuluja palautakaan...? Tai siis, harvat nettipuljut niin tekevät. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ilmeisesti sitten ulkomaiset :( Tosin sain sähköpostia lähettämällä sen 9e sentään takaisin :-D

   Poista
 4. eikö tilaukseen siis tullut mitään tulleja?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut. Noissa oli lisäksi verot 24% merkitty :)

   Poista
 5. mä en ainakaa oo koskaa h&m:lle maksanu postikuluja jos oon koko tilauksen palauttanu?!!

  VastaaPoista
 6. Ei postikuluja kuulukaan palauttaa! Onhan ne joutunut lähettämään ne tuotteet sulle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajunnut sitä, koska nellystä, hm jne kuitenkin aina saa ne postaritkin takaisin. No tulipahan opittua :)

   Poista
 7. juu, ei H&M:ltä postareita palauteta(eikä mun mielestä kyllä mistään muualtakaan.)... sehän olis täysin epäloogista, että henkilö, joka ostaa tuotteet maksais niistä postikulut, mutta palauttajan ei tarvis maksaa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aina saanut postarit hennesiltä takaisin, jos kaiken palautan :o

   Poista
 8. Buu poistin muutaman kommentin vahingossa puhelimella silmät ristissä räplätessä :-( Sori!

  VastaaPoista
 9. Siis miten sait takasin sen 9e arvosen postimaksun, jonka maksoit ku lähetit noi takasi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin viestiä, että missään ei mainittu ettei sitä 25e saa palautuksessa takaisin vaikka maksaa sen 9e. Sieltä tuli pahoittelut ja sanoivat tekevänsä kompromissin ja palauttivat vielä sen 9e mulle :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela