Helg

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hejsan! Viikonloppu meni itsellä ainakin ihan hujauksessa ohitse. Perjantaina olin puoli kuuteen töissä, jonka jälkeen ilta meni ihan kotosalla ja salilla. Eilen olin töissä 11-16, jonka jälkeen aloin heti valmistautumaan iltaan siivoamisella, leipomisella ja laittautumisella. Kaverini Niina oli tulossa mun luo viettämään iltaa ja myöhemmin Saku liittyi meidän seuraan ja suunnattiin Helsinkiin Baker'siin. Oli tosi kiva ilta ja baarissa viihdyttiinkin ihan pilkkuun asti :-)

Syömisinä meillä oli rouheciabattaa ja tuorejuustoa, dippivihanneksia, viinirypäleitä, bataattiranskalaisia sekä mun tekemää proteiini omenapiirakkaa, jonka ohjeen laitan tänne blogiinkin :-) Sekä tietenkin boolia ja shottipullo suun kostukkeena. Mulla oli ensimmäinen vapaa sunnuntai 26.toukokuuta jälkeen, joten oli kiva pitkästä aikaa kunnolla irtautua arjesta.

 Päällä oli BikBokista perjantaina ostettu cropattu poolokauluksellinen toppi sekä H&m:än raitahame. Jalkaan sujautin vielä musta Mangon peep toe-korkkarit ja tavarat talteen mustaan niitticlutchiin.

Ja pakolliset baariposet :-D

Tänään nukuin about yhteen asti, otin aurinkoa vajaa pari tuntia partsilla, käytiin salaateillä ja jädeillä Niinan kanssa ja illalla raahauduin vielä päikkäreidenjälkeen hirmuisesta väsymyksestä huolimatta spinning-tunnille. Uni maittaa varmasti ensi yönä :-)



Huomiseen :-) XX

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että uskallat käyttää jo noin rohkeita vaatteita. Selvästi näkyy kovan treenin tulokset ;)

    VastaaPoista
  2. Vitsi oot hoikistunu ja näytät tosi hyvältä!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela