Grey is the new white

maanantai 12. elokuuta 2013

Sairastelu jatkuu edelleen ja eilinen spinning-tunti taisi olla huono idea. Pyörähdin tänään aamulla yksityisellä lääkärillä ja sain tähän tulehdukseen viikon antibioottikuurin ja huomisen työpäivän vielä sairaslomaksi. Viikon jo kestänyt tämä kurkkukipu ja vetämätön olo, joten eiköhän olo ala paranemaan noilla lääkkeillä :-)

Tänään mulla olisi joka tapauksessa ollut vapaapäivä ja eilen sovittiin Sakun kanssa maalaustreffit tänne mun luokse. Kipaisin hakemassa herralle pönikän maalia ja tarvikkeet aamulla kaupasta ja nyt mulla on todella ihana kontrastiseinä täällä kämpässä! Samalla Saku veteli mun järjestyksen uusiksi ja itse sain vain istua sohvalla ja levätä. Ensiksi tämä uusi järjestys tuntui vähän hassulta, enkä itse olisi ajatellut tälläistä. Mutta kun illan olen tätä katsellut, niin tämähän on aika kiva! Saatte kuvaa kämpästä, kun yhdet hyllyt on vielä kiinnitetty tuohon sängyn yläpuolelle ja no olen siivonnut kunnolla. Isi tulee hyllyt porailemaan tällä viikolla tai sitten lomani jälkeen. Eli hetki pitää teidän malttaa :-)


Maali on Tikkurilan sävy v486 Savikivi ja valitsin sen suht mattana. Kyllä tuollainen kontrastiseinä tuo kivasti ilmettä asuntoon :-) Varsinkin kun kalusteet on valkoisia ja sohvakin vaalea.

6 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen tuo seinä, kiva sävy! :-)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kiva tuo seinä!:)

    VastaaPoista
  3. Näyttää tosi kivalta! :) Olis kiva kuulla sun lemppariblogeja? Laitoit tohon yhteen postaukseen blogin josta katsot reseptejä, sielä oli herkullisen näkösiä reseptejä! Kiitos vinkistä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin joskus tehdä postauksen :-) eipä ne tässä vuosien aikana ole muuttunut. Kannattaa tuolta sivupalkin hausta niitä etsiä :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela