Fitnesstukusta

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tein viime viikolla tilauksen Fitnesstukkuun ja eilen hain paketin postista. Alunperin piti tilata vain salihanskat ja 0kcal pannarisiirappi, mutta samalla tilaukseen eksyi kaikenlaista muutakin :-)

 Ja tälläistä paketin uumenista löytyi. Tuo juomapullo oli kaupanpäällinen.
 "Tyttösheikkeri" 4,90e ja Casallin salihanskat 24,90e. Raivostuttaa, kun kamalat kovettumat käsissä, niin oli pakko hommata hanskat.
 Mielenkiinnosta tilasin Star Nutritionin CLA:ta testiin, kun sai kaksi purkkia yhden hinnalla 16,90e. Katsotaan saanko kuinka orjallisesti syötyä 3kapselia/pv edes tuon yhden purkillisen verran :-D
 Uusi palkkari, ettei kyllästy nykyiseen minttu-suklaaseen niin nopsaa. Tämäkin Star Nutritionilta ja makuna Cookies&Cream, 16,90e kilon pussi. Eilen testasin maitoon tehtynä ja oli kyllä hyvää :-)
 Ja testiin mielenkiinnosta Walden Farmsin 0 kcal maapähkinävoi sekä mustikka- ja pannukakkusiirapit. Hintaa per tuote on 5,40e

Entän näiden maut?

Lusikalla maistettuna pelkiltään tuo maapähkinävoi ei ollut mikään makuelämys, mutta eiköhän sen saa käytettyä leipomisiin ja esimerkiksi pannareiden päälle laitettuna. Pitää testailla.

Mustikkasiirappi ei ollut myöskään sellaisenaan mitään suurinta herkkua ja aika kovasti teollinen haju ja maku puski lävitse. Pannarin päällä tämä kuitenkin voisi mennä ja esimerkiksi rahkan tai itse sen pannaritaikinan seassa. Täytyy tätäkin testailla eri yhteyksissä.

Pannukakkusiirappi oli ehdottomasti paras. Söin eilen välipalaksi protskupannareita tämän ja tuoreiden mustikoiden kanssa ja oli hyvää! Toi kivasti makeutta ja säästi samalla about 50kcal, joka on yleensä tullut pannareiden päälle laittamastani tavallisesta pancake siirapista. En pahemmin mitään eroja noiden kahden mauissa syödessä huomannut. Tätä voisin ehdottomasti ostaa lisää :-)



Nyt jatkan saikkupäivän viettoa. Mulla on oletettavasti taas nielutulehdun (viime kerrasta onkin vasta 4,5kuukautta) ja huomenna saan nieluviljelyn tuloksen. Nyt yritän selättää kuumeen pois lepäämällä ja toivoa, että tämä olisikin ihan vaan viruspohjainen ja menisi itsekseen ilman antibiootteja pois. Ja haluan jo salille :-D

7 kommenttia:

  1. Ootko tutustunut myös mass.fi :n valikoimaan! Todella hyvä hinta -laatu suhde tuotteissa, esimerkiksi fatburnerit huomattavasti edullisempia kuin muualla.

    MyWheyn minttusuklaa on ihanan makusta ja kirsikka kuulostaa erittäin hauskalta maulta! :D

    Toinen mistä tykkään on fitnessguru, joka toimii ruotsissa, mutta toimittaa myös Suomeen tosi nopsaa. Sielläkin hinnat kohillaan ja aivan ihanan värisiä sheikkereitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä :-) mulla loppuu kohta tuo vaniljahera, niin pitäö sitä tilata lisää kummasta kummasta noista,

      Poista
    2. Jommasta kummasta siis! Silmät ristissä ipadilla ja kommentteihin vastaamista. Ei hyvä yhtälö :-D

      Poista
  2. Nielutulehdus 4,5kk välein.. eihän toi ees oo usein:D Mä olen juossut sairaalassa nielupaiseiden, tulehdusten ja pusutautien takia kuukauden välein.

    VastaaPoista
  3. Tollaset kalorivapaat ainekset on kyllä jotain niin käsittämätöntä, että mielelläni ite joko söisin ne karkit (tai opettelisin olemaan ilman sokeria) kuin että söisin tuollaisia teollisia kemikaaleja. Huhhuh, kaikkea sitä ihmiset itseensä lataavatkin. Toi ei oo terveyttä tai sen edistämistä.

    VastaaPoista
  4. Ite laitoin just tilauksen Aminopörssille, kun tartten lisää palkkariaineita. Tarvisin myös salihanskat, mutta piheys iski vielä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela