Viime viikon treeniloki+Inspiration

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Moikkamoi! Aika usein toivotaan postauksia mun liikunnoista ja viime viikolla sain taas tauon jälkeen raahattua itseni salille, niin on jotain kerrottavaakin :-)

Keskiviikko 3.7.
Spinningpyörällä lämppä 10min
Sali: alakroppa 40min
Venyttely 5min

Torstai 4.7.
Lämppä crosstrainerilla 7min
Sali: yläkroppa 30min
Hölkkää loppulämmöksi juoksumatolla 10min
Venyttely 5min

Sunnuntai 7.7.
Kuntosali 30min
Spinning 55min

Nyt on taas kamalasti puhtia liikkumiseen ja siihen liittyen on tulossa oletettavasti vaikka mitä tässä lähitulevaisuudessa. Kuulette sitten lisää kun on sen aika ja jutut selvillä :-) Meille tuli yhdet ihanat uudet farkut töihin, mutta laitoin niistä varaukseen itselle hieman liian pienet, jotka meni nyt just ja just kovan työn ja tuskan jälkeen kiinni. Ostan ne vasta, kun ne ovat kunnolla sopivat :-D Katsotaan kauan menee ja veikkaan sen olevan noin kolmen-neljän kilon päässä. Yritän ainakin malttaa itseni ja olla ostamatta niitä yhtä kokoa isompia, jotka olivat nyt hyvät. Tosin eipä mulla olisi varaa ennen kuun loppua niitä ostaakaan. Onneksi ;-)

Ja muuten! Mun blogi löytyy nykyään myös Indiedaysin Inspiration-perheestä eli seuraaminen onnistuu myös sitä kautta :-) Piakkoin blogiin tulee Indiedaysin banneri, sekä muutamia heidän mainoksia alkaa pyörimään tuolla ylhäällä. Muuten blogi pysyy aivan ennallaan :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela