Viikon 29 treenit ja keskiviikko via Instagram

torstai 25. heinäkuuta 2013

Heippa! Päivät menee taas kamalalla vauhdilla ja nyt ollaan jo viikon puolessa välissä. Ensi viikolla on jo elokuu! Ihan sairasta :-D Mun ja Cristiinan Espanjan reissukin lähestyy vauhdilla, enkä millään malttaisi odottaa. Eiköhän tämä pari päivää päälle kolme viikkoa kuitenkin mene nopsaa.

Mulla oli vaparit tosiaan tiistai ja keskiviikko ja keskiviikkona vietin aamupäivän siivoillessa ennen menoja. Kolmen pintaan lähdettiin Sakun kanssa kohti Vantaan Ikeaa sekä Jumboa. Ikeaan lähdin perinteisellä "mä tarviin vaan pari pikku juttua" ja kassan kautta poistuttiin 160euron kuitin kanssa. Hups.... Ostettiin muun muassa mulle seinälle pari tauluhyllyä, jotka odottelee pari viikkoa seinälle kiinnittämistä. Lisäksi mukaan tarttui uusia pyyhkeitä, valkoiset "hotellilakanat", pari aluslakanaa, keittiöjuttuja, kuten kattiloita ja paistinpannu. Eli tollasta kaikkea pientä krääsää :-)
 Ikean jälkeen suunnattiin Jumboon kiertämään parit kaupat. Kuvasin jopa ostokset teille esiteltäväksi pitkästä aikaa! Ne näette huomenna :-) Ihan perus juttuja tuli vaan hankittua, koska en osaa yhtään shoppailla kun on joku toinen mukana. Käytiin myös safkaamassa ja sitten treffasin Saran nopsaa, joka on töissä Jumbossa yhdessä koruliikkeessä. Multa oli vielä saamatta häneltä synttärilahja ja tuollainen charmi lähti mukaan Thomas Sabooni. Koska mulla ei ole prinssiä, olen suudellut jo turhan montaa sammakkoa, niin päädyin sitten sammakkoprinssiin ;-) Luovun tosta vasta kun tapaan unelmieni miehen :-D

Vantaalta oltiin takaisin Hyvinkäällä vasta puoli yhdeksän aikaa, mutta lähdin silti urhoollisesti tekemään koko kropan treenin vielä fitille :-)
 

Ja tältä näytti viime viikko treenailujen osalta

Maanantain 15.7.
Lämppä spinningpyörällä 5min
Kuntosali: Koko kroppa 55min
Venyttely 5min

Tiistai 16.7.
LEPO

Keskiviikko 17.7.
LEPO

Torstai 18.7.
 Spinning-tunti 45min

Perjantai 19.7.
Lämppä juoksumatolla hölkäten 10min
Kuntosali: Koko kroppa 55min
Venyttely 10min

Lauantai 20.7.
Lämppä crosstrainerilla 5min
Kuntosali: Yläkroppa 30min
Venyttely 8min

Sunnuntai 21.7.
Lämppä spinningpyörällä 10min
Kuntosali: Alakroppa+keskivartalo 55min
Spinning-tunti 55min

 Itse olen viime viikkoon treenien osalta tosi tyytyväinen :-) Fiilis on ollut tosi hyvä ja kiva kun huomaa jo kehitystäkin muun muassa siinä, että pitää lisäillä painoja ja pikku hiljaa jo kropan muuttumisellakin :-) Toivottavasti ette muuten ole jo vetäneet herneitä nenään näiden tihentyneiden treenipostausten vuoksi!

Nyt selasen vielä lemppariblogin läpi, ajastan huomiselle postauksen ja nukkumaan. Työpäivä odottaa huomenna :-) Unia!

6 kommenttia:

  1. Näin sut ikeassa!:D tunnistin sut mutten uskaltanut tulla juttelemaan vaikka oon seurannut about ikuisuuden sun blogia. Tuntu oudolle:P

    VastaaPoista
  2. Ihana toi alin kuva! :) Näytät tosi hyvältä ja terveeltä. Oot hoikistunut hurjasti. :) Mun oma projekti on vasta alussa, mutta kyllä mm. tämä sun muodonmuutos motivoi kovasti. Eikä todellakaan ole yhtään herneitä nenässä, mun puolesta saa tulla treenipostauksia vaikka kuinka paljon. ;)

    VastaaPoista
  3. ootpa hoikistunut! vau :)

    VastaaPoista
  4. Näitä treenipostauksia on mukava lukea! Oot hoikistunut kyllä selvästi, syytä ollakkin tyytyväinen noihin treeneihin! Tsemppiä tuleviin treeneihin :)

    VastaaPoista
  5. oot hoikistunu todella paljon!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela