Testissä: Manninen protein pudding

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sain tällä viikolla Manniselta testiin pari pussia jokaista makua paljon viimeisen vuoden aikana hehkutettuja Protein puddingeja, eli kotoisammin protskuvanukkaita. Olen lueskellut paljon kyseisistä vanukkaista, arvosteluja eri merkkien eroavaisuuksista ja kaikista eniten jäi kiinnostamaan nimen omaan nämä Mannisen yksilöt.

Heiltä on saatavilla proteiinivanukkaista maut suklaa, vanilja, banaani-toffee sekä mansikka-valkosuklaa. Suurimmat odotukset itsellä oli suklaata kohtaan sille keskustelupalstoilla annettujen hyvin arvostelujen vuoksi. Yksi annos vanukasta valmistetaan sekoittamalla yksi mittalusikallinen eli 25g jauhetta (taitaa olla noin yksi dl, en huomannut katsoa, koska oli valmiissa annospusseissa näytteet) yhteen 1dl maitoa ja laitetaan jääkaappiin jähmettymään noin pariksi tunniksi. Vanukas on syötävä 48tunnin sisällä valmistamsesta. Hintaa 1kg pönikällä on ilman postareita about 35euroa.Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Energiaa 348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia 72 g
Hiilihydraatteja 4 g
Rasvaa 4,5 g
Kuitua 3,8 g

Ainesosat: munanvalkuainen, kaseiini, heraproteiinikonsentraatti, vähärasvainen kaakaojauhe, sakeuttamisaine (karrageeni), luontainen suklaa-aromi, suola (0,38 %), makeutusaine (sukraloosi)

Heti ensiksi pakko sanoa, ettei tämä tuote pettänyt! Maku ja haju oli todella aidon suklainen ja makeanhimo poistuu hyvin. Tästä voisi saada todellista herkkua jollain pienellä tuunauksella :-) Täytyy todella harkita tämän tilaamista itselle.Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Energiaa 348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia 82 g
Hiilihydraatteja 2 g
Rasvaa 2 g

Ainesosat: munanvalkuainen, kaseiini, heraproteiinikonsentraatti, sakeuttamisaine (karrageeni), luontainen vanilja-aromi, suola (0,38 %), väriaine (beetakaroteeni), makeutusaine (sukraloosi)

Maistui aika hyvin vaniljalta ja ihan hyvää. Ehdoton kakkonen näistä neljästä mausta.


Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Energiaa 348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia 82 g
Hiilihydraatteja 2 g
Rasvaa 2 g

Ainesosat: munanvalkuainen, kaseiini, heraproteiinikonsentraatti, sakeuttamisaine (karrageeni), luontainen banaani-toffeearomi, suola (0,38 %), väriaine (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi)

Ainut, joka ei meinannut itsellä mennä alas aklömakeuden takia. Aika imelä combo varsinkin kun en ole mikään toffeen suurin ystävä. En kuitenkaan sano, että tämä olisi ollut sinänsä pahaa, ei vain omaan mieleen :-)


Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Energiaa 348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia 82 g
Hiilihydraatteja 2 g
Rasvaa 2 g

Ainesosat: munanvalkuainen, kaseiini, heraproteiinikonsentraatti, sakeuttamisaine (karrageeni), luontainen valkosuklaa-aromi, suola (0,38 %), väriaine (punajuurijauhe), makeutusaine (sukraloosi)

 Maku oli aika keinotekoinen, joka on muutenkin yleistä mansikan makuisissa ravintolisissä ja jopa jäätelöissä ja pirtelöissä. Ihan hyvää kaikesta huolimatta, vaikken mitään erityistä valkosuklaan makua tästä löytänytkään :-)

 Mitä jäi käteen?

Olin oikeasti todella yllättynyt kuinka hyviä nämä kaikki oli. Mulla on usein ongelmia saada mitään palkkareita edes maidon kanssa alas ja nämä kaikki meni mukisematta masuun. Suklaata varsinkin olisi tehnyt mieli heti lisää :-D Mulla ei ole vertailukohdetta muiden merkkien vastaaviin tuotteisiin, mutta näitä voin vilpittömästi suositella ja jos harkitset proteiinivanukkaan testaamista, suosittelen aloittamaan näistä Mannisen tuotteista.
Postaus on toteutettu yhteistyössä Manninen Nutraceuticalsin kanssa. Kaikki mielipiteet ovat kuitenkin omiani.

3 kommenttia:

 1. Mansikan makuiset tosiaan maistuu yleensä todella keinotekoisilta, en tykkää yhtään. Ainakin joskus oon jotain mansikan makuisia pirtelöitä maistellut ja on yleensä jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.

  VastaaPoista
 2. Täytyypä testata!
  Ja tuohon sun palkkari "ongelmaan".. Mulla oli pitkään sama ja kokeilin monia eri merkkien palkkareita eri mauissa. Kaikissa ällöttävä jälkimaku. Suosittelenkin kokeilemaan esim. Syntha6 ja makua Cookies&cream. Jopa veteen sekoitettuna mielettömän hyvää (maidosta puhumattakaan<3)! Enää en palkkaria vaihda ;)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista että mistä tuohon mansikka-valkosuklaaseen tulee se mansikan maku kun ainesosaluettelossa ei ole mitään siihen viittaavaa. Mannisen sivuilla samat ainesosat....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela