Tallinna: Meriton Hotels

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Nyt luvassa ensimmäinen osa viime viikonlopun Tallinnan matkasta. Lähdimme minun lisäksi kolmen muun bloggaajan voimin Anniinan järkkäämänä Tallinnaan yhdeksi yöksi viime viikon perjantai aamuna ja takaisin Suomeen palasimme lauantaina illalla. Takana on todella kivat pari päivää :-)

Tallinnaan saavuimme puolen päivän aikaan ja suuntasimme heti satamasta kohti hotelliamme Meriton Old Town Gardenia, jossa tapasimme viikonlopun hostimme Evelin. Hotelli on yksi kolmesta Meriton-ketjun hotelleista, joka sijaitsee todella hyvällä paikalla Vanhan Kaupungin sydämessä, noin 7minuutin kävelymatkan päässä Viru Keskuksesta ja kilometrin päässä satamasta.

Hotelli sijaitsee kahden kujan välissä, joten siihen sisältyi myös ihana sisäpiha, josta pääsi kulkemaan kujalta kujalle.
Meille oli varattu Superior Bella Garden-huoneet, jotka sijaitsivat hotellin ylimmässä, viidennessä kerroksessa. Huoneen jaoin Jutan kanssa ja tilaa oli enemmän kuin tarpeeksi meille kahdelle :-)

Hotellissa on mahdollisuus aamupalan lisäksi myös illastaa Virolaisessa ravintolassa Eesti Söögitubassa, ottaa pientä purtavaa Tapas Barissa tai nauttia ihania herkkuja ja kahveja Cafe Mademoisellessa.
Tapasbaari sijaitsi kellarikerroksessa.
 Itse lounastimme hotellilla saavuttuamme todella ihanat vuohenjuusto-salaatit kuoharin kanssa
 

Kevyen lounaan jälkeen lähdimme hemmottelemaan itseämm ketjuun kuuluvaan Meriton Conference & Spa hotelliin, jonne muuten on vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille kaikissa Meriton-hotelleissa yöpyville :-)

Onko hotelli jollekin jo ennestään tuttu? Seuraavassa matkaa käsittelevässä postauksessa tehdäänkin venäläistä ruokaa :-)

*Matka saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. On tuttu hotelli, syksyllä oltiin poikaystävän kanssa tuolla. Vesi oli kylmää. :D Muuten ihan ok hotelli.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, tosi kivalta näyttää tuo hotelli :)

    VastaaPoista
  3. Joka ikinen kerta, kun itse tulee Tallinnassa käytyä, olen aina yöpynyt Meriton Conference&Spassa . Ne erilaiset saunat (se, missä saa hinkata suolaa itseensä on paras) ja altaassa lilluminen on ihan täydellistä rentoutumista shoppailun jälkeen (: Myös tuon hotellin alakerrassa sijaitseva ravintola illallisbuffetteineen on ihan mielettömän hyvä, kannattaa käydä tutustumassa ensi kerralla kun tuonne päin eksyy (:
    -Maria

    VastaaPoista
  4. älkää vaan ottako kasvohoitoja meriton hotellissa. sain nenäruusun, kasvohoitaja oli lihava tumma pitkätukkainen nainen, epäkohtelias, runnoi niinettä nenä kipeä monta päivää. nyt olen saanut kaksi antibioottikuuria nenä edelleen arka, tämä nainen runnoi ja kaivoi varmaan likaisilla vehkeillä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela