#sotd

torstai 25. heinäkuuta 2013

...eli shoppings of the day! Tälläistä tarttui mukaan eiliseltä Vantaan reissulta :-) hih, hassua pitkästä aikaa kuvailla ostoksia blogiin, kun taas ennen vanhaa ne olivat todella iso osa blogiskeneä.

 Intersportista löytyi todella hyvin isoakin povea tukevat Shock Absorberin Multi sports bra-urheilurintsikat, joita oli pakko hamstrata kahdet kerralla. AINA kun olen ollut aikeissa ostaa uudet urheiluliivit ei olekaan löytynyt mistään kunnolla tukevista omaa kokoa. Ostin nämä todella napakoina ja tissejä kunnolla litistävinä, että pysyy varmasti paikoillaa. Näissä on kiinnitys takana hakasilla, joten siitä plussaa jos venymistä sattuu tapahtumaan. OVH 55,90€, nyt sattui olemaan tarjouksessa 49,90€/zipale

Luottokuivashampoo (sanahirviö!) Batistelta loppuneen tilalle sekä uusi kuukausia sitten loppunut MUSin Stay in shape-primer. Pitää kulmat siisteinä todella hyvin, jos joutuu niitä vahvasti tummentamaan tai piirtämään :-) Kummatkin Kicksistä.

Zaran alennuksista löytyi Dressmann-töitä ajatellen siistimmät tummansiniset housut 19,90eurolla. Mulla on ne mustat vähän saman tyyliset myöskin Zarasta, mutta näissä on kait himpun korkeampi vyötärö sekä kangas ei ole sellaista liukasta, vaan karhea :-)

Jeeejeeee kohta saa shoppailla taas syysvaatteita! Tällä reissulla maltoin vielä itseni, koska pitäisi käydä kaapit kunnolla vaihteeksi läpi ja viedä kirppikselle turhakkeet. Ja muutenkaan en oikein osaa shoppailla ja keskittyä siihen katselemiseen, jos on joku mukana kuten tällä kertaa. Yksin se on niin paljon kivempaa :-)

2 kommenttia:

  1. Mulla on hei noi samat mustat sporttirindet, ihan super hyvät! :) Noilla on tosi tukevaa juostakin.

    VastaaPoista
  2. ShockAbsorberit on kyllä tosi tukevat! Ostin varmaan puolisen vuotta sitten juoksuun tarkoitetut ShockAbsorberit, vaikka en omiin lajeihini tarvitsisi välttämättä niin tukevia liivejä, mutta pysyypähän ainakin etumus siinä missä pitääkin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela