Nikon One

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Mulla on ollut iät ja ajat ostoslistalla mikrojärjestelmäkamera ja eilen vihdoinkin hain sellaisen itselleni. Mietiskelin kauan Olympusta, mutta päädyinkin Nikon-fanina valkoiseen, kauniiseen ja hyvin käteen sopivaan Nikon 1 J2-kameraan, jossa tuli mukana 10-30mm sekä 30-110mm objektiivit. Setillä oli Anttilassa hintaa 349,90euroa.

Pitää huomenna muistaa käydä ostamassa toinen muistikortti, niin on molemmissa omansa.

Tositoimiin en vielä kameran kanssa ole päässyt, mutta otin muutamia turhanpäiväisiä testikuvia teillekin näytille :-) Kaikki kuvat on otettu sillä 10-30mm putkella

Pakko myöntää, että olen niin fiiliksissä tästä kamerasta. Enää ei pidä kannella jättiläistä mukana, vaan laukkuun voi sujauttaa tämän pienen kaunokaisen. Olen varma, että meille on tulossa monen monta hyvää hetkeä yhdessä :-)

Onko siellä muita, keillä on tämä samainen kamera?

6 kommenttia:

 1. Itelläni mikrojärkkäri kameran osto kans edessä! En vaan oo varma olympuksen ja canonin välillä, mutta eiköhän joku kiva kamera löydy! Niin paljon kätevämpi ku jättiläis järkkärit :)
  En oo koskaan ollut nikon käyttäjä, mut täytyy sanoa että toi on kaunis!

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. mistä oot ostanu noi ihanat pinkit iphone johdon ja kuoret? :)

  VastaaPoista
 3. Oho, aika halpa, luulin et noi minijäkkärit on kaikki yli 500. :o Pitäsköhän itekin harkita...

  VastaaPoista
 4. Mulla on Olympus pen e-pm1 valkoisena. Kameran hankin/sain osaksi joululahjaksi joulun aikoihin ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Tällä hetkellä olisi hankinnassa siihen pidempi objektiivi. Se olisi ollut just juhannuksen aikoihin tarjouksessa, harmi ettei tullut ostettua sitä silloin. Eipä tuo tietenkään enää tarjouksessa ole. Toisaalta tuntuu, että sille olisi käyttöä, mutta toisaalta pelkää että se jää johonkin "nurkkaan" pölyyntymään.

  VastaaPoista
 5. Olen jo pitkään himoinnut tuollaista pikkujärkkää, alkaa hieman iskemään nuo hartija kivut kun kanniskelee täysikokoista järkkää jatkuvasti mukanaan. Odotan innolla kuvia mitä sillä otat, voisit vaikka tehdä jonkinlaisen vertailu postauksen jos sinulla on ennestään järkkä?

  Nikon fani minä myös :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ostitko kameran ihan omilla rahoilla? vau yleensa kun lukee jonkun bloggaajan uudesta kamerasta, ne on saatuja kameroita. Nikon on kyllä hyvä merkki ja hyvä blogi sulla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela