Lauantain asu

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kuvasin äsken teille lauantaina illanvietossa päällä olleen asun, joka jäi kaikessa häslingissä silloin kokonaan kuvaamatta. Näitä kuvia ottaessa tuli taas huomattua, että olen ollut ihan jossain muualla auringon paistaessa, kuin ulkona. No toivottavasti lämpimät säät palaavat siihen mennessä, kun mulla on vapaata vähän enemmän. Saisi vähän sitä rusketusta hankittua ennen Espanjaan lähtöä. Jos ei, niin mulla on pari kertaa alkuvuodesta ostetussa solkkukortissa käyttämättä ;-)

 Top Primark/Skirt H&m/Heels Zara/Belt Pieces

Ostin tuon hameen noin kuukausi takaperin ja vasta nyt se pääsi käyttöön. Meinasin jo palauttaakin sen kauppaan, mutta onneksi en. Pelasti mut meinaan lauantain asukriisiltä. Ärsyttää niin paljon, kun edelleenkin jatkuvan turvotuksen vuoksi ei tunnu mukavalta oikein missään vaatteissa. Onneksi hame peitti sitä hyvin, eikä olo ollut siitä syystä niin inhottava :-) Muutenkin kesä on itselle todella hankalaa aikaa pukeutumisen suhteen. Viimeiset pari vuotta lähes kaikki topit ovat olleet sellaista korsettimallista ja lyhyttä tai sitten todella väljää mallia. Kummatkaan eivät ole mitään kovin imartelevia omalle kropalle... No onpahan tänä kesänä tullut shoppailtua sen ansiosta aika vähän.

Nyt jatkan vapaapäivän viettoa. Laters! :-)

7 kommenttia:

 1. Turvotusta tai ei, oot tosi nätti tossakin kuvassa.
  Toi kesäpukeutumiskriisi on tuttua, tänä kesänä on 10 kg lihavampi kuin ennen ja olo on tosi kaamea. Olen käyttänyt vain vanhoja löysiä kaapuja jotta ei puristais ja kiristäis mistään :/

  VastaaPoista
 2. Ihana asu, näytät nätiltä niinku aina! :)

  VastaaPoista
 3. Kattelinkin jo jossain instassa tai facessa että kiva asu! :) Imartelee sun kroppaa todella hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Tylsä mainosblogi. Miksi katsot kuvissa aina maahan? LOL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tätä ole pakko lukea, voi siirtyä muihin blogeihin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela