Kuulumisia ja viikon 28 treenit

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Moikka! Viikko on taas hujahtanut todella nopeasti ja vasta nyt kerkesin istahtaa blogin ääreen. Mitä mulle oikein kuuluu? Eipä mitään ihmeempää. Arkea pyöritän, käyn töissä, salilla, nään jossakin väleissä kavereita sun muuta. Kotona käyn melkeimpä vain nukkumassa, suihkussa, syömässä ja vaihtamassa vaatteet, muuten tälläkin viikolla olen ollut koko ajan jossain muualla. Tällä viikolla töitä on täydet viisi päivää ja vapaapäiviä vietin tiistaina ja torstaina. Torstaina näin ihanan pikku enkelini Noran, joka on vierailulla Tukholmasta Suomessa. Kyseessä on siis pian 13-vuotta täyttävä pikkuneiti, jonka Au pair olin vuoden 2011 Tukholmassa :-) Noran kanssa vietettiin kiva päivä Helsingissä. Kierreltiin vähän kauppoja ja käytiin elokuvissa katsomassa The Bling Ring sekä syömässä. Mua vähän jännitti, onko leffa sittenkin hieman "raaka" ja tuleeko Norpasta sen jälkeen nuorisorikollinen, mutta onneksi hän osasi ottaa sen mallina, mitä ei todellakaan saa tehdä ja tykkäsi leffasta niinkuin itsekin. Juteltiinkin paljon aiheesta leffan jälkeen ja ei ole neiti kuulemma rupeamassa pahoille teille :-D Päin vastoin.

Mulla on vielä listaamatta viime viikon treenailutkin. Liikuttua tuli ihan ok siihen nähden, että tein kuusi 8tunnin työpäivää viime viikolla. Tykkään niin paljon tuosta Fit24 Villatehtaasta, jonka kanssa teen yhteistyötä. Kyseessähän on 24/7 avoinna oleva kuntokeskus, joten ainakin itselle tuo sopii todella hyvin. Yleensä menen salille vasta klo 20-21, välillä jopa myöhemminkin, joten ei ole mikään kiire tehdä treeniä ja voi myöhään illallakin rentoutua ihan rauhassa treenin jälkeen saunassa, käydä suihkussa ja vielä kuivata hiuksetkin siellä häiritsemättä naapureita föönaussessioilla keskellä yötä :-)

Tiistai 9.7.:
Lämppä spinningpyörällä 5min
Sali: koko kroppa 50min7
Venyttely 5min

Torstai 11.7.:
Spinning 50min

Perjantai 12.7.:
Lämppä juoksumatolla 8min
Sali: Koko kroppa 1h 5min
Venyttely 5min
***
Illalla kävelylenkki 4,4km 43min


 Nyt nassupesun kautta sänkyyn, pari jaksoa jotain sarjaa netflixistä ja sitten nukkumaan. Huomenna vaihteeksi töitä. Hyvää yötä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela