Ilmoitus/Autumn inspiration

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Heh, ehkä vähän kornia edellisen postauksen jälkeen siirtyä heti aiheeseen nettishoppailu, mutta Booztille on tullut niin ihania syysvaatteita etten malttanut olla tekemättä niistä inspiraatio kollaaseja :-) Olen noin sata kertaa hehkuttanut, kuinka rakastan syksyä ja syksy on pukeutumisen suhteen parasta aikaa. Siksi olen töissä hyppinyt tasajalkaa kun ihanaakin ihanempia vaatteita on putkahtanut meille. Vilan tämän vuoden A/W mallisto on todellakin mieleeni :-) Tästä syystä kollaaseissa on todella paljon merkin vaatteita. Lisäksi koodilla boozttd saa toimituksen ilmaiseksi yli 29e ostoksissa.


2 kommenttia:

  1. Mäkin kävin tänään vähän kurkkimassa, mitä syysjuttuja oli jo tullut kauppoihin. Rakastan kesän värikkäiden vaatteiden jälkeen syksyisiä luumun, ruskean ym. sävyjä ja neuleiden pehmeyttyä, isoja huiveja ym. Ekat kirpsakat aamut on ihania kesän jälkeen (vaikka kyllä tämä kesä ja lämmin vielä saakin jatkua!). Ne syksyn sateiset päivät sitten ei niinkään miellytä :(

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanan näköinen toi raitahame, samoin militarytyylinen takki. Sellaista olen etsinyt jo vaikka kuinka kauan. Vähän sen tyylisen takin löysinkin kirpparilta viime syksynä, muutaman kerran on tullut pidettyä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela