Home inspiration: 50 shades of grey

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Koen ajoittain kovaa hinkua laittaa koko kämppä uusiksi ja tällä hetkellä sisutaminen harmaan sävyillä houkuttelee aivan kamalasti. Mullahan on harmahtavan beige sohva, keskitumma laminaatti ja valkoiset kalusteet kotonani, joten kodin pikku fiksailut ja värimaailman vaihtelut ovat helppoja :-)

Löysin Pinterestistä inspiskuvia ihanista olohuoneista, joissa on käytetty harmaata ja sen eri sävyjä

Ja makuuhuoneita


Nyt on aivan valtava inspis tän kodin laittamiseen. Haluisin vähän muutella järjestystäkin, joten ensiksi se ja sitten voin alkaa suunnittelemaan mitä mahdollista uutta tänne pitää raahata Ikeasta. Himottaisi myös kovasti maalata tänne yksi kontrastiseinä. Pitääkin joku päivä käydä kurkkimassa värikarttoja ;-)

4 kommenttia:

 1. tee postaus sun kämpästä kun oot sisustellu sitä uudelleen ? (:

  VastaaPoista
 2. Toihan on kiva toi sängynpääty, joka on laudoista tehty! Olis oikeesti helppo tehdä tuollainen itsekin. :) Nyt tuli hirveä himo kyhätä itselleen sellainen. :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Täydellisiä sisustuksia :)

  Emmi L.

  VastaaPoista
 4. Todella ihania sisustuksia. Välillä ei ees sais katella tämmösiä kuvia, kun alka ihan hirveästi tehdä mieli uutta sisustusta. Mun pitäis tapetoida ainakin pari huonetta, ehkä 3 ja ainakin 2 huoneeseen pitäisi laittaa uudet lattiat. Myös keittiö ja sauna/kylppäri pitäis remontoida ja takkahuoneesta poistaa avotakka ja laittaa sen tilalle joku toisenlainen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela