Dagens 20/7

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Moikkamoi! Pääsin tossa about tunti sitten töistä ja tämän viikonlopun olen kokonaan Dressmannissa. Höpöttelin about kuukaus takaperin, kuinka oli vähän ulkopuolinen olo mutta nyt asia on kokonaan korjaantunut, duunissa on tosi kivaa, tyypit on mahtavia ja olen viihtynyt todella hyvin. Eli se oli kuin olikin sellaista alkukankeutta :-) (Janne sunkaan ei tarvitse enää huolehtia!)

Mulle meinasi tulla vähän hoppuinen aamu, koska torkutin kevyet 40minuuttia ja piti vielä pestä ja kuivata hiuksetkin ennen töitä. Jotenkin kuitenkin sain 1,5tunnissa käytyä suihkussa, kuivattua (tää on se pisin proggis) ja laitettua hiukset, meikattua, syötyä aamupalaa, valittua vaatteet ja ottamaan asukuvatkin :-D Tehokasta! Olin ihan varma että aamu olisi iha  katastrofinen, koska en ole mikään aamuihminen ja mun työskentely silloin on kuin hidastetusta elokuvasta.

Vest Object (DIY)/Tee Vila/Jeans Dr.Denim

Oli mulla kengätkin töissä. Ne vaan yleensä valiintuu vasta tuossa eteisessä kiireestä riippuen :-D Niin ja nettikaupoissa on Final Salet meneillään, joten kannattaa kurkkailla vielä kerran alennukset, jos joku on jäänyt kaihertamaan mieltä!


3 kommenttia:

 1. Hei! Kysyisin ihan mielenkiinnosta kun haluaisin itsekkin dr denimit niin minkä kokoiset nuo sinun ovat? Kun olen hieman isompi kuin sinä ja en ole koosta aivan varma :)

  VastaaPoista
 2. Tuo liivi on kyllä kivan näkönen! Sopii tommoseen perusasuun :-)

  - momentojulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oot laihtunut tosi paljon!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela