7/7

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Moikka! Huh kun olen poikki. Pakko myöntää, että kuuden päivän työviikko vie mehut ihmisestä. Onneksi pääsin tänään viideltä, niin kerkeän hetken tässä hengähtämään ennen salille ja spinningiin suuntaamista. Mullahan piti olla huomisesta seuraavan viikon maanantaihin asti putkeen töitä, mutta onneksi sain yhden tytön tekemään mun tiistain työvuoron, joten sain vähän katkaistua 12päivän työputkea edes tuolla yhdellä vapaapäivällä. Voitte kuvitella sitä helpotuksen määrää. Olen jotenkin nyt niin poikki, stressasin miten jaksan painaa duunia niin paljon, kun kaupanalan työajat eivät ole mitään maailman ihanteellisimpia ja monesti saattaa olla töitä esimerkiksi 12-20, eli toisinsanoen menee melkeempä koko päivä siinä ja jos vielä seuraavana päivänä joutuukin mennä aamuvuoroon. Tiistaina aion relata aamupäivän ihan kokonaan ja loppupäivä onkin ohjelmaa kaverien näkemisen merkeissä. Ei hirmusti ole ollut aikaa tehdä mitään :-D piti eilenkin mennä Summer uppiin pyörähtämään töiden jälkeen, kun sain sinne kutsuvieraslippuja pari kappaletta mutta oma kotisohva leffaseurassa ja aikaisin nukkumaan meno vei voiton.

Tänään olin tosiaan Dressmannissa töissä ja tälläisessä asussa mentiin
Shirt Only/Jeans Dr.Denim/Shoes Converse

Voin jotenkin nyt todella huonosti omassa kropassa. En viime viikolla kerennyt enkä pystynyt liikkumaan yhtään ja olo on todella turvonnut. Mulla epäiltiin mahahaavaa pari viikkoa sitten maanantaina ja nyt olen syönyt sen paranramiseen lääkitystä ja viime viikolla todella paljon kipulääkkeitä särkyyn. Onneksi huomenna on viimeinen päivä lääkitystä ja saa selville johtuuko tämä turvotus niistä. Epäilen kovasti, koska pariin viikkoon vatsa ei ole toiminut ollenkaan vaikka olen syönyt vaikka mitä sen toimintaa edistäviä ruokia, leseitä yms, olo on turvonnut ja painokin on noussut pari kiloa. Olo on noista syistä todella inhottava, tuntuu että vaatteet eivät näytä hyvältä päällä ja no fiilis on vähän sellainen pöhöttynyt vaikka yrittää tehdä kaikkensa, että vatsa toimisi ja ei olisi huono olo. Onneksi tällä viikolla olen kerennyt käymään pari kertaa salilla ja  nyt olen menossa sinne myös. Ensi viikollakin työvuorot näyttävät suht inhimillisiltä kellonajan suhteen, että pääsee taas vaihteeksi treenaamisen makuun ja jos ainakin sen kolme kertaa viikossa liikkumassa kävisi :-)
Lähden vajaaksi kahdeksi viikoksi Cristiinan kanssa Espanjaan 17. elokuuta, joten olisi kiva saada pari kiloa vielä pois ennen sitä ja muutenkin päästä eroon turvotuksesta. Onneksi tulevan viikon jälkeen mulla on pari viikkoa vielä töitä 5-4 vuorolla/vk ja vikalla viikolla ennen mun kesäloman alkua vain kolme vuoroa töitä. Neljän viikon kesäloma mulla alkaa 5. elokuuta, mutta teen kahdella ekalla kesälomaviikolla 2-3 vuoroa/vk töitä, ettei ihan toimettomana tarvitse olla ja vain odotella tulevaa matkaa. Olen kuitenkin sen verran työnarkomaani, että enköhän mä pärjää sillä 2,5viikon totaalilomalla :-) Tosin tällä hetkellä tuntuu, että olisin niin loman tarpeessa :-D Onneksi olen jo nyt fiiliksissä tuosta tiistain vapaapäivästä!

Menen tänään pariksi yöksi hoitamaan koiria Mäntsälään muiden ollessa mökillä, joten nyt pitää alkaa pakkailemaan, ennen kuin pitää suunnata salille. Palaillaan :-)

6 kommenttia:

 1. mun mielestä et yhtään näytä turvonneelta-päinvastoin. parenemisia ja tsemppiä kesään, koita nauttia siitä kun vielä mahdollista :)

  VastaaPoista
 2. katoin ennen lukemista kuvat ja ajattelin nimenomaan että hitto oot kyllä hoikistunu ja näytät hyvältä! toivottavasti selvii mistä turvotus johtuu ja lähtee pian pois, ei kesällä varsinkaan oo yhtään kivaa! :/

  VastaaPoista
 3. jos sulla on ollut maha kipeä, oot ehkä syönyt kipulääkkeeksi parasetamolia? se ainakin hidastaa vatsan toimintaa. toisaalta olet voinut syödä vähän liikaa niitä leseitä yms. ja ne turvottaa kanssa. toivottavasti sun mahakivut menee pian ohi, turvotus ja muu kanssa!
  ota mahdollisimman rennosti, juo paljon vettä, syö paljon kasviksia, mutta keitettyinä, wokattuina tms. ei kannata ottaa mitään laksatiiveja, kyllä se ohi menee muutenkin. juo mustikkakeittoa ja pidä itsestäsi huolta, Mikaela!

  VastaaPoista
 4. ootko muistanu juoda n.4 litraa vettä päivässä? jos vetää kuitutuotteita, mutta ei juo tarpeeksi, vetää pakki helposti jumiin :/ paljon vettä, kuituja (apteekista esim. Visiblin valmiste), marjoja, vihanneksia.. ja liikunta tietysti auttaa :) Toivottavasti olo paranee pian!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti lääkäri muisti ohjeistaa että nyt ei sitten suositella kuin parasetamoli-pohjaisia särkylääkkeitä (esim Panadol). Buranat ym ibuprofeenit kun vaan pahentaa sitä vatsahaavaa. Söit tosin niitä happamia marjojakin...

  VastaaPoista
 6. Oot Mikaela ihan mielettömän kaunis! :) Ja oon jo kauan ettiny ton tyyppistä paitaa, mutta en oo löytäny sitä oikeenlaista vielä. :( Tuo sun näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela