Slingback

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Moikka! Eilinen meni kokonaan Helsingissä ja oli ihan tajuttoman ihana päivä. Tälläisiä vapaapäivien pitäisikin olla :-) Otin kymmenen junan Helsinkiin, jossa olin ennen klo 11. Kierreltiin kauppoja äitipuolen kanssa, käytiin Vapianossa lounaalla, kierreltiin vielä vähän lisää ja seitsemän tuntia siinä hurahtikin. Löydettiin kumpikin mekot 30.6. olevaan rippijuhlaan (omani näätte silloin) ja lisäksi vähän muutakin. Illaksi mentiin isän ja äitipuolen purjeveneelle Lauttasaareen. Tehtiin ruokaa, katseltiin telkkaa ja istuttiin iltaa ja kotona olin vasta puoli 11 jälkeen. Katsottiin eilen eka jakso Aurinkorannan tähtösiä. Isä on hauska, kun se on ihan fiiliksissä tollasista sarjoista :-D Se seurasi myös Viidakon tähtösiä. Okei, välillä tuntuu että isä on enemmän ajan hermoilla, kuin minä. Se muun muassa on kertonut mulle Shazam-appista, Skypestä ja Daft Punkista. No, ei aina voi kaikkea tietää!

Yksi ehdottomista lempi ostoksista eiliseltä oli nämä ihanat ZARAn slingbackit

Hintaa näillä oli 49,95euroa. Tekomokkaahan nämä ovat, mutta onneksi sentään tuo pohjaosio on nahkaa :-) Korkokin on juuri sopiva. Harmittaa, kun on pakko luopua todella monista korkokengistäni. Polven rikkimenon vuoksi jouduin olemaan niin kauan käyttämättä korkoa ja nyt on ollut todella vaikea käyttää yli 12cm korkoa, jos ne ovat tuollaiset kapeat. Niin nopeasti jalka tottui matalaan korkoon, kun ennen köpsyttelin helposti niillä 15cm killereillä.

Nyt pakko alkaa kuivailemaan tukkaa. Mulla alkaa yhdeltä työs siellä Dressmannilla. Eka päivä ja jännittää kyllä aikalailla :-) Sitä ennen pitää keretä vielä käydä vähän asioilla, joten vähän hoppu meinaa tulla. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Upeat korot! Vinkkinä niille jotka eivät Zaraan pääse niin H&M:ltä löytyy samantapaiset alennuksesta!;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! En yleensä tykkään yhtään slingbackeistä, mutta noi on aivan upeat! :)

    VastaaPoista
  3. Onpa nätit! Mä ostin vasta zarasta vähän erin malliset sandaali korkkarit, kans 49,90 ja myyjä väitti nidien olevan nahkaa sekä ulkoa että sisältä. Nyt aloin kyllä vähän epäilemään.. :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela