Päivän asu

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Moikka! Mulla on ollut ihan tajuttoman hyvä päivä jostain syystä. Olin heti herätessä jo super hyvällä tuulella. Töissä oli tosi kivaa, sain säädöistä huolimatta sumplittua Dressmannin ja Vilan vuorot yhteen (Mulla taitaa kesäkuun vikan vkl jälkeen olla seuraava, edes yhden vapaapäivän viikonloppu joskus elokuun alkupuolella...) ja huomenna mulla on vapaapäivä ja vietän äitipuoli-tytär -päivää Helsingissä, kun mennään shoppailemaan ja metsästämään mekkoja mun pikkuveljen, eli äitipuolen ja isin pojan rippijuhliin :-) Keskiviikkona onkin sitten eka päivä Dressmannissa. Mulla on ihan KAMALA vaatekriisi. Siellä pitää olla olkapäät peitettynä ja hameen/mekon helma pitää ylettyä polven yli. Ärsyttää, kun ei voi mitään sellaisia arkisempia kesämekkoja nyt kesällä siellä käyttää, eikä toppejakaan. No, ehköhän mä tuolta kaapista jotain keksi.

Tälläisessä asussa kuitenkin olin tänään Vilassa töissä :-)
 Top Object/Jeans Vila/Shoes Converse
Watch Michael Kors/Bracelets Pieces&Lindex

Nyt alan tekemään ruokaa, yritän siivota eilistä paremmalla tuloksella ja suht aikaseen nukkumaan, kun pitää jo kymmenen junalla lähteä Helsinkiin :-)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Arkinen mutta jotenki sporttisen näkönen. Hyvältä näytät! :) Oikeen hyvää kesää sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Siis kamalaa, eihän sulla oo sit mitään sopivia vaatteita! Eiku hei, onhan, kaapit täys...

  VastaaPoista
 3. Hei kyllä Dressmannilla saa olla olkapäät paljaana! Mulla oli ainakin melkein aina, hameen pitää tosiaan olla säädyllisen pitunen, sen takia käytin aina housuja mutta ne nyt on muutenkin siellä kätevämmät. Siisti toppi päälle ja farkut niin se riittää! Terv. Elokuussa dressmannilla lopettanut :)

  VastaaPoista
 4. Onnea työpaikasta! Kyllä olkapäät on musta asiakkaana ihan ok, ainoo mitä en ymmärrä on tuubitopit. Varsinki Hennesissä ja Vero Modassa näkyy niitä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela