Lately

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Moikka! Blogi on viettänyt hiljaiseloa hirmuisen kiireen vuoksi. Tässä kuitenkin vähän fiilareita puhelimen kätköistä. En ole koko viikkona ollut kuin kaksi yötä kotona ja lähinnä käynyt vain pyörähtämässä ja nukkumassa täällä.

Tältä mun tämä viikko on näyttänyt puhelimen silmin

MÖKKEILYÄ
Keskiviikkona illalla kotiuduin mökiltä. Ohjelmaan siellä kuului auringonotto, hyvä ruoka ja rentoutuminen :-)

TORSTAI
Torstaina töiden jälkeen otin suunnaksi Helsingin. Käytiin Cristiinan kanssa syömässä vaihteeksi Rock Cafeessa (Super hyvät hampparit!), kierrettiin pari kauppaa ja käytiin yksillä täpötäydellä Kappelin terassilla.

PERJANTAI
 Torstaina jäin yöksi Helsinkiin ja aamulla suuntasin ostamaan itselleni synttärilahjan. Esittelen sen myöhemmin :-)
Sain blogin kautta kutsuvierasliput eiliseen Aviciin ulkoilmakonserttiin Suvilahteen. Saku lähti mun aveciksi. Alkuilta meni todella kauniissa säässä, mutta jossain vaiheessa tuli sitten ihan kamala kaatosade ja ihme rankkakuuroja. Vähän tuli kastuttua, mutta eipä se niin justiinsa ollut. Mieluummin oli fiilistelemässä  yleisössä, kun kutsuvieraspuolella katoksessa sadetta piilossa :-) Vaikka tukka siinä menikin, eikä kovin freesin näköisenä enää pysynyt.

Nyt ajattelin lähteä Riihimäkeen isän äidille. Illemmalla menen istumaan iltaa muutaman työkaverin kanssa tähän Hyvinkäälle. Mulle on tulossa kiva työviikko. Sunnuntai ja maanantai töitä, tiistai vapaa ja keskiviikko-sunnuntai töitä :-D Onneksi teen pari päivää Vilaan ja neljä Dressmanniin, joista yksi on Hyvinkään sijaan Riihimäellä, niin ei tule yksitoikkoinen viikko, vaikkakin töitä on paljon :-) Koska en vietä sosiaalista elämää juurikaan ensi viikolla, yritän panostaa blogiin! Asuja varmasti tulossa paljon.

4 kommenttia:

  1. Onko toi se sun uus mies?

    VastaaPoista
  2. Vitsi ku näytät jotenkin tosi hoikalta noissa sun kuvissasi :) Ootko vielä ahkerasti treenaillu, koska tuloksia ainakin näkyy! :) Kaunis olet, ja jos haluisit laittaa jotain treenipostauksia nii ois kiva:))

    VastaaPoista
  3. Pelästyin jo et saku petti mua :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela