Google reader lopettaa

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Edit//: Eli ilmeisesti kyse ei olekaan tuosta bloggerin lukija-ominaisuuden poistumisesta! Mutta anyways, tulipahan tehtyä ohjeet, miten seuratut blogit saa siirrettyä tuonne Bloglovin'iin! :-D

1.7. Google reader lopetetaan ja tämän jälkeen blogien seuraaminen suoraan Bloggerin kautta ei enää onnistu. Itse olen tästä aivan tyrmistynyt, koska blogien seuraaminen ja oman päivittäminen on onnistunut näppärästi samasta paikasta. Eli nyt on hyvä aika viimeistään ottaa käyttöön esimerkiksi Bloglovin' tai Blogilista.fi. Kaikista näppärin ja nopein uudelle käyttäjälle on varmasti tuo Bloglovin', koska sinne saa suoraan siirrettyä yhden toiminnon kautta Bloggerissa seuraamansa blogit. Itsekin jo siirsin kaikki seuraamani blogit sinne ja tämä tapahtui noin kolmessa minuutissa.

1. Eli mene osoitteeseen http://www.bloglovin.com/import/reader (jos sulla ei ole Bloglovin' tunnareita, kannattaa ne varmaankin tehdä ensiksi) ja sinulle aukeaa alla oleva ikkuna. Paina sinistä palkkia seuraavaan vaiheeseen.

 2. Tämän jälkeen painat vain hyväksy
3. Luvan antamisen jälkeen alkaa blogien siirtäminen automaattisesti ja valmis! :-)

Eli helppoa kuin heinänteko!

9 kommenttia:

 1. Siis onks tää googlereader, se juttu kun avaat bloggerin ja oman blogin alla avautuu ne uusimmat päivitykset lukemistas blogeista? :)

  VastaaPoista
 2. Minä luulin että tältä huhulta on jo katkottu siivet ajat sitten o: Google Readerin lopettaminen ei vaikuta Bloggerin kautta lukemiseen mitenkään! Bloggerin lukijasovellus on nimeltään Google Friend Connect. Readerin kautta on voinut lukea kyllä blogeja, mutta se ei ole sama asia kuin varsinaisesti lukijana oleminen. Asia kävi selväksi Googlen virallisesta tiedotteesta keväällä (: Huoli siis pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa eli siis ei vaikuta, jos luet blogejan tavallaa Bloggerin kautta? Yritin tonkia tietoa, että miten tämä nyt oikeasti menee mutta todella sekavaa tietoa oli kaikkialla :-D Toivotaan, että menee noin!

   Poista
  2. Mä jostain joskus luin, että myös tuo Google Friend Connect lopettaa, mutta vissiin se on sitten ollut joku väärinkäsitys, en tiedä. Musta toi Google reader on ollut toisinaan ihan toimiva juttu, mutta ilmeisesti sitä ei käytetä niin paljon. Sitä kautta on ollut helppo lukea esimerkiksi joidenkin (suljettujen) blogien viimeiset postaukset ja jos on ollut jotain vinkkiä, että blogi on oltu lopettamassa ym.. ja on ehditty jo sulkea.

   Poista
  3. Joo siis Google Reader ja Blogger on kaksi ihan täysin eri asiaa eikä ne vaikuta toisiinsa mitenkään :D Blogger jatkaa ennallaan.

   Poista
  4. Tuo Lukija -palkki jää siis edelleen käyttöön, mutten yhtään ihmettelis jos se on kanssa poistumassa pian. Muutenkin kyllä Bloglovin paljo kätevämpi. Itselläni ainakin välillä seuraamieni blogien postaukset ei päivity Bloggerin lukulistaan, tulee todella myöhässä tai useaan kertaan. :)

   Poista
  5. Musta taas toi Bloggerin lukuluettelo on ollut kätevämpi, tosin makuasioitahan tämä on. Ei ole ollut tuollaista ongelmaa, että blogien postaukset eivät päivittyisi. Harmi, että välillä muita ongelmia on hieman ollut. Bloglovin' on musta kanssa kyllä ihan kiva.

   Poista
 3. Eihän toi Google Reader oo sama asia kun blogger..

  VastaaPoista
 4. myös tuo bloggerin kautta seuraaminen poistuu lähi aikoina, eli kannattaa joka tapauksessa harkita bloglovinia tai blogilistaan siirtymistä :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela