Eva

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

 Perjantaina kävin ostamassa itselleni 23-vuotislahjan Louis Vuittonilta. Instagramiin lisäilin kuvia eräistä Christian Louboutinin kengistä, mutta valitettavasti niitä eikä mitään muitakaan mustia malleja ollut tällä hetkellä saatavilla Nina'sista. Siispä päätin lykätä kengät myöhemmäksi ja hain tämän monta vuotta ostoslistalla olleen kaunokaisen kotiin

Pochette Eva monogram-kuosissa. On toi vaan niin kaunis ja ollutkin heti ahkerassa käytössä :-) Mulla on ennestään viisi vai kuusi vuotta vanha Pochette Accessoires monogram-kuosissa, mutta se on aika arkinen ja olen käyttänyt sitä enimmäkseen laukun sisällä pikkulaukkuna passille, avaimille jne. Tämä on sitten paljon juhlavampi. Tämän mukana tuli vielä se pitkä hihna, jonka saa olan yli. Mulla on jo kuitenkin ennestään juurikin tuon Pochetten mukaan ostettu samainen hihna, joten ajattelin myydä nurkista pyörimästä tuon uuden.

Nyt pakko suunnata töihin. Ihanaa sunnuntaita kaikille! :-)

6 kommenttia:

 1. Oi <3 onnea uudesta kaunokaisesta <3 itselläni on samainen yksilö ja tykkään kamalasti!! Itse kävin eilen kotiuttamassa millan azur kuosissa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana <3 Saanko kysyä paljon tolla oli hintaa täällä Suomessa? :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan synttärilahjan olet itsellesi hankkinut :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Ootko ehtiny jo myydä sen hihnan ja jos et, mitä pyydät siitä?:) olisin kiinnostunut ostamaan sen! Susanna

  VastaaPoista
 5. Oi! Itelläni sama Eva mielessä ja varmaan seuraava hankinta! Mutta kylläkin azurina :) paljon tän hinta oli Helsingin vuittonilla? :)

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela