All Black

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

 Ekasta päivästä Dressmannilla selvitty! Nyt on niin väsynyt olo, kun vaan voi olla. Olin jo ihan fiiliksissä, että huomenna saa nukkua pitkään kun menen vasta yhteen, mutta ehei. Mullahan on klo 08:20 hammastarkastus... No sen jälkeen voi vielä mennä vaikka nukkumaan pariksi tunniksi :-D

Päivä meni tosi kivasti ja myymäläpäällikkö oli tyytyväinen ja kehujakin tuli. Ihan hukassahan mä siellä olin aina välillä, kun asiakas alkaa kyselemään multa esimerkiksi puvuista tai minkä kokoiset farkut hänelle pitäisi olla. Mutta onneksi alkoi pikkuhiljaa luistamaan hommat :-) Ja vitsit miehet on tosiaankin asiakkaina NIIIIN paljon helpomia. Tuli kiva fiilis, kun ekana päivänä heti tuli hyviä onnistumisia.

Mulla on pannu ihan jumissa kaikesta uudesta infosta, mutta niinhän se pitääkin olla ekan päivän jälkeen. Huomenna sitten vielä kertaillaan ja harjotellaan ja perjantai on eka "oikea"päivä. Lauantain olen Riihimäen Dressmannissa ja sen jälkeen mulla on seuraavat vuorot vasta heinäkuun ekalla viikolla. Eli hyvin kerkeän kaiken unohtamaan tossa välillä :-D Ensi viikko on pakko vain relata, kun on sunnuntaita lukuunottamatta vapaa viikko töistä, kesäkuun vikalla viikolla mulla on pe-su vapaat ja sitten alkaa mukava työrupeama. Olen JOKA PÄIVÄ töissä aikavälillä 3.-15.7. ja sen jälkeen yksi päivä vapaata ja viikosta 29 eteenpäin en ole vielä saanut Dressmannin vuoroja. Mukava työrupeama :-D Voitte jo nyt varautua, että blogissa ei ole pahemmin muuta kuin asukuvia tuolla aikavälillä.

Mutta nyt päivän asuun. Ja jee, saa ollakin olapäät tulevaisuudessa paljaana, kuhan ei nyt mitään tuubi- tai straptoppia ole yksinään, joita en nyt muutenkaan töissä käyttäisi :-) Ostin noi housut viime viikolla Zarasta varta vasten tuonne Dressmanniin. Saa jotain vähän siistimpää alaosaa. Ja nyt oon ihan tykästynyt noihin! Olisin ostanut eilen myös tummansinisinä tai pinkkeinä noi, mutta ei ollut kummistakaan oikeaa kokoa jäljellä. Pitää käydä kurkkimassa myöhemmin uudestaan :-) Asu oli tosi simppeli ja harvinaisen siisti mulle, mutta toimii aika kivasti. Tuun varmasti käyttämään tälläistä yhdistelmää uudestaankin!

 
Shirt Vila/Trousers Zara/Ballerinas&Bracelet H&m/ Belt Pieces/Watch Michael Kors

Kivat noi asukuvat. No väsymyksen ja kärsimättömyyden piikkiin ;-) Nyt meikkipesulla ja sen jälkeen sänkyyn. Unia!

Ps. Illan piristys KLIK :-D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela