VK 19 liikunnat

maanantai 13. toukokuuta 2013

Moikka! Päivän postaus taas vänähti vähän myöhäiseksi, kun olin siellä lounasdeiteillä, jonka jälkeen jäin vielä liikenteeseen ja kotona olin vasta ysiltä. Oli tarkoitus kuvata yksi uusi ostos in action tänne blogin puolelle, mutta nyt on jo niin hämärää. Huomenna sitten :-) Nyt ajattelin listata viime viikon liikunnat, joita ei nyt ihan kamalasti tullut kaiken menon ja useamman työpäivän vuoksi. Jotain kuitenkin.


Torstai 9.5.
Kuntopyörä 5min
Kuntosali 45min (ala- ja keskivartalo) 45min
Venyttely 5min

Perjantai 10.5.
Juoksu 3,4km 21min
Venyttely ~5min

Sunnuntai 12.5.
Spinning 55min

Monet ovat kyselleet mun painon putoamisesta ja on sitä tippunut noin 8kiloa helmikuun alusta. Pudotus oli ihan suunniteltua ja alkoi tammikuun lopulla, mutta helmikuusta maaliskuun reiluun puoleen väliin asti olin koko ajan kipeänä, jonka vuoksi en voinut liikkua. Täten ajattelemani "tahti" vähän jäi ja no päätin, etten edes halua tehdä tästä mitään isoa juttua ja pitää jotain tiettyä tahtia. Huhtikuun puoleen väliin asti melkein kaikki vapaa-aika meni Lahdessa, joten vasta sen jälkeen aloitin liikkumisen. Eli kuukauden päivät on liikkuminen ja salilla käyminen ollut viikottaista. En ole kieltänyt itseltäni mitään, tarkkaillut vaan enemmän mitä laitan suuhuni ja jättänyt kaikki hiilarit todella vähälle. Esimerkiksi viime torstaina lähdin kymmenen pintaan illalla hakemaan kaupasta litran jäätelöä, koska teki niin paljon mieli eikä kahden tunnin odottelun jälkeen ollut mennyt ohitse :-D Eli ihan rennolla otteella olen painoa pudotellut ja aika itsestään se on sitten lähtenytkin putoamaan. Ihan mielelläni sen viisi kiloa haluan vielä pois, mutta en mä tässä ala mitään kituuttelemaan. Ne putoaa, kun putoaa. Pääasia on, ettei paino enää lähde nousuun.

Miinustahan tässä tietenkin on, että todella monet vaatteet ovat jääneet vähän isoiksi, eivätkä istu enää niin hyvin. Varsinkin kun kyseessä on ollut jotkut lempivaatteet. Joten blogikirppistä on tulossa. Positiivista taas on, että pitää ostaa uusia vaatteita ;-)

Nyt laitan telkkarista jonkun ohjelman taustalle pyörimään ja alan käymään vaatekaappia lävitse ja viikkaan viikon kaappiin menoa odottaneet vaatteet takaisin kaappiin. Olen vältellyt sitä niin paljon, joten eiköhän se ole nyt pakko tehdä :-D

2 kommenttia:

  1. Huippujuttu Mikaela! :)

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hienoa, ettet ota liikaa paineita painonpudotuksesta. Onnea jo tippuneista kiloista ja tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela