Vichy Idéalia BB-voide testissä

lauantai 25. toukokuuta 2013

Sain testiini Vichyn Idéalia sarjasta BB-voiteet kahdessa eri sävyssä. Viimeksihän testasin sarjan kosteusvoiteen sekä tehovoiteen pigmenttimuutoksiin sekä tummentumiin. Sarjan kosteusvoide oli aivan huippu ja sen käytinkin loppuun asti. Olen vielä maailman laiskin rasvaamaan ihoa ja yleensä mulla kestää kasvojen kosteusvoide ehkä ööö kolme vuotta? :-D Joten se oli oikeasti hyvää!

Olen ollut vähän skeptinen BB-voiteita kohtaan ja olen muutamalta eri merkiltä niitä kokeillut. En vain jotenkin ole kokenut niistä olevan mitään hyötyä, eikä peittävyyttä ole ollut kuitenkaan niin paljon, että olisin niitä ostanut ns meikittömiin päiviin. Eli meikillä tai ilman on menty. Kuitenkin mielestäni tässä Vichyn Idéalia BB-voiteessa on kokeilemiani enemmän peittävyyttä, joten nämä varmasti jää myös käyttöön :-)


Itselleni parhaan sävyn sain sekoittamalla keskenään sävyjä Medium ja Light.


Otin vielä kuvan kasvoistani, josta näkee paremmin miten tuote peittää. Mulla on kummissakin poskissa pieniä aknearpia, joten nekin peittyi todella hyvin pelkästään tällä :-) Ja kasvoissa ei ole yhtään mitään muuta, kuin toisella puolella tätä voidetta. Tykkään! Suositushinta tälle BB-voiteelle on 29euroa.

Nyt suihkuu. Neljältä Jenkkiksellä on jenkkufudismatsi Porvoossa, jota mennään Crissen kanssa katsomaan :-) Jenkkis pelaa tän kesän Jefua Seinäjoella, joten matsi vain on Porvoossa. Kiva mennä katsomaan peliä (=jenkkifudareita) ja samalla saa moikattua hänetkin. Ei kuitenkaan ihan hirveästi tule Seinäjoella pyörittyä :-D Kivaa lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Oi pitäisköhä testata :) käytössä nyt marketin bb-voide :) varmaa tuo paljon laadukkaampaa entä markettituote :D

  VastaaPoista
 2. MeNaiset lehden välissä oli testeri tuota voidetta ja tänään sitä kokeilin ekan kerran ja voin sanoa että on todella hyvä! :-) Aion ostaa apteekista kyseistä tuotetta, käytän muutenkin Vichyn tuotteita ja ne on olleet parhaita. :-) Koskaan aiemmin en ole mitään BB voiteita kokeillut, mutta eipä mun ainakaan muita tarvitsekkaan testata tuon Vichyn voiteen jälkeen. :-D

  -M

  VastaaPoista
 3. hyi helvetti ku oot ruma :D en tulis sun kans ikinä toimeen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela