Vapianossa

perjantai 24. toukokuuta 2013

 Eilen mulla oli ohjelmaa koko päivän. Aamulla menin kymmeneksi kampaajalle huoltamaan hiukset, jossa vierähtikin viisi tuntia. Sen jälkeen nopsaa kodin kautta kohti Helsinkiä Vapianoon ja Bestsellerin tilaisuuksiin. Vietin sitten vielä yönkin Helsingissä, eli kotiin tulin vasta aamulla. Kohta pitää lähteä töihin, kun menen saikkutuurailemaan:-)

Vapianossa saatiin maistella kaikkia Italialaisia herkkuja ja kesäjuomia. Kiitos kovasti Anniinalle järkkäämisestä ja Vapianolle kaikesta muusta :-)
 Tuo oranssi juoma oli aivan törkeän hyvää ja nimeltään Aperol Prosecco ja kuulemma kesäisin tuo on ehdoton ykkösjuoma Italiassa. Siihen tulee googlailujeni perusteella Aperol-likööriä, Prosecco-kuohuviiniä, soodaa ja sekaan siivu appelsiinia :-) Suosittelen kokeilemaan, jos Vapianossa satutte piipahtamaan.

Kotiinviemisiksi saimme vielä tuollaisia Marsipaani-mantelipalloja sekä pikkolon kuohuviiniä :-)

Onko muutkin ihan rakastuneita Vapianoon? Vierailin siellä ekan kerran Tallinnassa 2009 kesällä, Tukholmassakin Vapiano oli kovassa käytössä, joten kiva että se rantautui myös Suomeenkin :-) Nyt pakko suunnata töihin. Kivaa viikonlopun alkua kaikille :-)

1 kommentti:

  1. Kävin siellä kavereiden kanssa viime helmikuussa. :) Tilasin pestopizzaa (tai jotain sellaista :D), joka oli kyllä hyvää. <3 Ja jälkkäriks tiramisua ja lasi kuohuvaa. ^^ Mutta ihan kiitettävästi sinne rahaa kyllä meni. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela