Uusia tuulia ja Elise Ryan -25%

tiistai 21. toukokuuta 2013

Moikka! Onko teiän viikko lähtenyt hyvin käyntiin? Mulla on ollut työntäytteistä, kun olin eilen ja tänäänkin tuuraamassa töissä ja menen vielä huomennakin. Näiden lisäksi lauantaina on mun ihan "virallinen" vuoro. Kivaa vaihtelua, kun on paljon töitä :-)

Mähän olen tehnyt tuonne Vilaan lopputalven ja kevään vain yhtä, välillä kahta vuoroa viikossa. Nyt kesällä mulla on vähän enemmän töitä, mutta piti siihen rinnalle löytää jotain muutakin. Ja kävi niinkin hyvä tuuri ja tärppäsi Hyvinkään Dressmannista! Eli aloitan tossa kesäkuun puolen välin kieppeillä koulutuksella ja sen jälkeen teen siellä extran duunia, eli varmaan parisen vuoroa kuussa ja tarvittaessa enemmän. Tuo on juuri se määrä työtä, mitä halusinkin tuohon Vilan rinnalle ja saa vähän tulot suuremmiksi. Olen ihan super innoissani tuosta työstä, koska miesten muoti on mulle ihan tuntematon alue ja nyt saa siitäkin kokemusta :-) Vähän kyllä jännittääkin poistua sieltä omalta mukavuusalueelta. Mun ilme oli varmaan aika koominen, kun olin ihan uppotunut töihin ja se Dressmannin myymäläpäällikkö tuli mulle henk.koht. ilmoittamaan, että mut on valittu :-D En ollut vastannut puhelimeen tietenkään työaikana ja se Dressmann on ihan lähellä meiän liiketta, joten kävi se noinkin. Ja kivahan se on saada mieskomeutta työpäivään, kun ei niitä miehiä kovin paljon meillä liikkeessä käy ;-)


 Nellyllä on muuten Elise Ryanin 24h ale, jossa NÄISTÄ mekoista saa 25% alennuksen omien laskujeni mukaan huomiseen, keskiviikkoon 22.5. klo 18 asti. Kannattaa olla nopea ;-)

2 kommenttia:

  1. Onnea uuden duunin johdosta! :)

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta työstä ja tervetuloa joukkoon - meikäläinenkin on töissä Dressmannilla enkä vois olla tyytyväisempi :) Hetki meni kunnes oppi kaikki pukujen mitoitukset ym, mutta tosi rentoa ja mukavaa työtä ja miehet asiakkaina on miljoona kertaa helpompia kuin naiset, koska a) ne joko tarkkaan tietää mitä hakee ja se aika pian löytyykin b) ei tiedä yhtään mitä haluaa ja sitten on myyjällä aika vapaat kädet :D Lisäksi työilmapiiri on aivan superhuippu eikä vaan omassa myymälässä vaan yleensäkin koko ketjussa! Innolla ootan itsekin, että pääsen kuukauden päästä takaisin töihin kun nyt oon ollut hetken tauolla valmennuskurssin takia. Tsemppiä! :)

    PS: Ja sitä silmänruokaa kyllä riittää ihan kiitettävästi! Meinaa itelläki joskus mennä sanat sekasin ku kerranki oli asiakkaana joku Channing Tatum looka-a-like (joo ei ollu suomalainen :D) ja kokeili vielä pukua (<3) nii yritä siinä sitten pokkana hipelöidä sitä että istuuko puku hyvin joka puolelta yms! Sitten taas toisaalta yks pappa pyysi kerran sen kans lavatansseihin - en menny :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela