Uusia treenivaatteita ja Pink ticket

torstai 16. toukokuuta 2013

Moikka! Tää päivä on mennyt kaikkea mahdollista tehdessä. Aamulla suuntasin vähän yli ysin junalla Helsinkiin, josta kotiuduin kahden aikaan. Sitten vajaan tunnin pyörähdys kotona ja lähdin Sakun kanssa kiertelemään kauppoja ja istumaan yksille terassille. Sen jälkeen kerkesin taas olemaan reilun tunnin kotona, jonka jälkeen lähdin kuuden spinningiin. Siellä vierähtikin se tunti ja sen jälkeen olen tehnyt vähän blogijuttuja ja dataillut :-) Ainakin hyvin käytetty vapaapäivä.

Päivittelin vähän treenivaatteita tänään. Mua on ärsyttänyt, kun olen aina salilla niin mustissa, koska melkein kaikki treenitoppini ovat mustia ja kaikki trikoot myöskin. Niinpä nyt siihen tuli muuton, nimittäin näillä :-D

 Leopardi 29,90e Gina tricot/Siniset ja pinkit 9,90e/kpl Soc (Stadium)
Treenitoppi 19,90e Soc (Stadium)

Nyt on taas hetkeksi treenivaatteet päivitetty :-) Saa kivaa boostia treeniin, kun hankkii aina välillä uusia vermeitä.

Oletteko muuten kuulleet Libressen Pink ticket-kilpailusta, jossa voi voittaa shoppailumatkan kahdelle New Yorkiin! Lisäksi muina palkintoina on muun muassa lahjakortteja Nelly.comiin. Tällä hetkellä finaaliin voi päästä keräämällä Pink Tickettejä netistä, joita löytää parhaiten tykkäämällä Libresse Suomen Facebook-sivusta sekä liittymällä postituslistalle. Digitaalisialla Pink Ticket -lipuilla finaaliin pääsevät 50 eniten lippuja rekisteröinyttä ja parhaat perustelut kirjannutta osallistujaa. digitaalisia Pink Tickettejä on mahdollisuus keräillä vielä 16.6. asti :-)

2 kommenttia:

  1. Mä just kattelin Stadiumista SOCin lenkkareita, kun siellä oli aika kohtuuhintaiset kävely-, juoksu- ja sisäpelikengät. Ei vaan oo tosta merkistä mitään kokemusta, mutta kiinnostais ainakin käydä kokeilemassa kenkiä.

    VastaaPoista
  2. Ei ton kalliimpia noi socin treenitrikoot :o täytyy vissii hakea itellenikin ;)

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela