THE DRESS

tiistai 14. toukokuuta 2013

Lupailin esitellä tänään eilisen mekkolöytöni. Mulla on kesäkuussa ohjelmassa serkun ylppärit sekä toisiksi nuorimman pikkuveljen rippijuhlat. En ole oikein löytänyt netistä, enkä kaupoistakaan mitään mekkoa kyseisiin juhliin. Onneksi eilen silmiini pisti Sellon H&Mässä yksinäisenä rekkien keskeltä tämä mekko
DRESS H&M (19,95e)/HEELS ZARA

Hintaa tuolla ei tosiaan ollut kuin pari kymppiä. Olin varma, että mekossa on väärä hintalappu, koska olisin veikannut tuon maksavan helposti 40e. Olisin meinaan ostanut tuon silläkin hinnalla. Okei, vaikka se olisi maksanut senkin yli. Niin rakkautta ensisilmäyksellä tuo mekko on :-) Sopii vielä tosi hyvin about kuukausi takaperin ostamieni Zaran remmisandaalien kanssa. Vielä pitää pari viikkoa odotella ensimmäisiä juhlia ja tuon pukemista.

Nyt alan katselemaan neloselta 10 things I hate about you-leffaa. Ollut ehdottomia lempielokuvia julkaisuvuodesta, eli 1999 asti. Suosittelen! :-)

8 kommenttia:

  1. Toi mekko on luonnossa täysin erinäköinen, kuin niissä kuvissa, joissa Beyonce poseeraa se päällä. Valkoiset osat ovatkin harmaita ja mekon halkiot ovat nippanappa polveen, eivät reiteen (hyymn se on ehkä ihan hyvä asia:D). Itsekkin tilasin ton mekon ja olin aika pettynyt, kun se ei vastannut odotuksia. Yritän juuri arpoa, että pitääkkö vai ei. Hinta ei ollut paha, mutta noita mekkoja on jo vaikka muille jakaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, vilkasin vasta nyt kuvan tosta mekosta. Näköjään leikattu kuviin kokonaan auki toi kolo edestä ja vähän halkioitakin :-D

      Poista
    2. "Vähän" halkiotakin tosiaan :-D

      Itse odotin vähän enemmän Roberto Cavalli viboja, mutta kai se menee noinkin. Ajattelin yhdistää mekon tällaiseen kampaukseen:

      https://www.google.fi/search?q=blake+lively+hairstyles&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4I6SUc-lO4ih4gTS_oDQBw&biw=1366&bih=664&sei=446SUf-hB5TS4QTfj4E4#imgrc=uWrGZnF7tlC5JM%3A%3Bbchqg6H7CQquuM%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.totalbeauty.com%252Fcontent%252Fphotos%252Fstraight-hairstyles-blake-lively-10.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.totalbeauty.com%252Fcontent%252Fgallery%252Fstraight-hairstyles%252Fp48612%252Fpage4%3B280%3B420

      Oh tulipas pitkä linkki :D Mutta kumminkin tollaiseen lettiin ja näyttäviin korviksiin.

      Poista
  2. Petyin itse moneen malliin jotka näin Beyoncen päällä ensin ja sitten lähdin kaupoille hypistelemään niitä. Nooh, näin H&M myyjänä ei varmaan saisi sanoa noin, mutta puhdas totuus:)

    VastaaPoista
  3. Kovin on rantamekon oloinen, ei mihinkään kovin 'arvokkaisiin' juhliin ainakaan... Tai tietty jos on tosi rennot ylppärit :D

    VastaaPoista
  4. Eikä, mä oon metsästäny tota mekkoa kissojen ja koirien kanssa enkä vaan saa sitä itselleen. Rakaistuin tuohon niin palavasti, kun sen ensi kertaa näin, mutta ei ollut kokoa ja nyt niitä ei oo missään! Aargh! Haluun ton niin palavasti!

    VastaaPoista
  5. Ai vitsi toi huulipuna näyttää hyvältä sulla! ;)<3

    VastaaPoista
  6. Ite en tykänny tosta mekosta mallina kun näin h&m:n sivuilla, mutta sulle toi sopii älyttömän hyvin! oot upee :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela