Pari ostosta ja kuulumisia

torstai 30. toukokuuta 2013

Blogi vietteli muutaman päivän hiljaiseloa. Ei ole vain jostain syystä tehnyt mieli edes avata bloggeria, eikä mulla oikein mitään kerrottavaakaan ole ollut. Eilen en tehnyt oikeastaan mitään ja tänään pyörähdin vain Keravalla uusintatentissä. Vihaan tälläisiä päiviä, kun ei ole mitään tekemistä, mutta tekisi mieli tehdä jotain ja ärsyttää vain olla kotona yksin ajatusten kanssa. Tänäänkin nukuin väkisin puoli 12 asti, että päivä menisi nopeammin. Ihan sairasta. Onneksi huomenna on töitä, lauantaina serkun ylppärit ja sunnuntaina taas töitä. Menee loppuviikko edes nopeasti. Ensi viikolla ajattelin lähteä mökille Kasnäsiin äidin vanhempien seuraksi muutamaksi päiväksi ja palata sitten takaisin kotiin loppuviikoksi. Ensi viikolla onkin torstaista eteenpäin koko ajan jotain ohjelmaa. Että tälläinen viikko. Tästä johtuen ei ole tehnyt mieli kirjoittaa edes blogiin, kun on vain vituttanut kaikki.

Anyways pyörähdin eilen ja tänään kaupoilla etsimässä jotain kivoja toppeja ja farkkushortseja. Miten niinkin yksinkertaisen asia, kuin toppien ja teeppareiden löytäminen kesäksi voi olla näin vaikeeta? Kyllä sellaisia äitiysmalleja löytyisi pilvin pimein, mutta ne eivät ole se imartelevin malli itselle. Rasittavaa. Toinen minkä huomasin tänään farkkushortseja metsästäessä, että miksi h*lvetissä ne kulutukset ja reiät pitää tehdä tuohon haarovälin kohdalle? En välttämättä halua esitellä pikkareitani sieltä kulutusten lomasta. Tääkin vielä tähän päälle. Ei ole helppoa olla Mikaela :-D

 Kukkatoppi 9,95e Gina Tricot
Farkkushortsit 19,95e New Yorker

Nyt alan vaihtamaan kamoja ja suuntaan salille. En ole 1,5viikkoon kerennyt ja jaksanut oikein treenata, joten tänään ajattelin tehdä nopean puolen tunnin treenin sekä sen jälkeen vielä spinningiin. Huomenna varmaankin asukuvaa töiden jälkeen :-)

5 kommenttia:

 1. Ne hotpantsit vois olla muuten jees, mutta onhan ne jotkut nyt ihan törkeän lyhyitä ja en vaan ymmärrä niitä kulutuksia haarovälissä :D. Toki joku voi ehkä haluta sellaisia pitää, eikä mua niin haittaa se lyhyys paitsi jos ne on itsellä päällä.

  VastaaPoista
 2. pikkareiden esittelyt= yhtä paa kuin camel toen esittely...

  VastaaPoista
 3. Mä turhaudun myös nopeasti jos ei riitä puuhaa. En ole pötköttelijä tyyppiä:D

  VastaaPoista
 4. Tee taas joku meikkivideopostaus ...jostain kesämeikistä/iltameikistä :)

  VastaaPoista
 5. Saman olen huomannut. Myös pituus tuntuu lyhenevän joka vuosi. Mitkä on shortsit joissa ei ole senttiäkään lahjetta? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela