Lukukauden vika koulupäivä ja Ostohyvitys.fi

perjantai 3. toukokuuta 2013

Heippa! Arvatkaa kenellä alkoi tänään kesäloma! Neljän kuukauden loma edessä, jee :-) Tänään oli koulussa vaan vikan kurssin ryhmätyön esitys, eli ei mitään kummosta. Ajattelin käydä vähän kävelemässä tässä päivällä ja illemmalla suunnataan Cristiinan kanssa Helsinkiin. Mulla on yks yhteistyöjuttu ja Cristiina tulee mun seuraksi sinne :-)

Tänään en jaksanut pahemmin miettiä mitä laitan päälle, joten super simppelillä asulla mentiin
Shirt Lindex/Jeans Cubus/Watch MK/Loafers Bianco
Jacket Only/Scarf Mulberry

Oletteko muuten kuulleet Ostohyvitys.fi-palvelusta? Eli ideana on, että voit saada rahaa takaisin nettiostoksistasi tekemällä shoppailut heidän kauttaan.

Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.
 
Eli tekemällä esimerkiski Nellylle 130e ostoksen heidän kauttaan saat itsellesi siitä 11,5% komission, joka vastaa about 15euroa. Kun Ostohyvitys-tilillesi on kertynyt tilitettäviä vähintään 15euroa, saat shoppailuistasi kerätyt komissiot omalle tilillesi tilitettynä :-) Kaikki Ostohyvitys.fi sivustolle rekisteröidyt nettikaupat löydät TÄÄLTÄ. Muun muassa Nellyn lisäksi Boozt, Brandos ja Zalando ovat rekisteröity sivustolle.
Liittyminen on täysin ilmaista ja liittymättä jäseneksi yllä olevaa kuvaa klikkaamalla tai TÄSTÄ saat samantien bonustilillesi 5euroa ilmaista alkusaldoa :-)

13 kommenttia:

 1. Hei!

  Huomasin, että olit jokunen vuosi sitten tehnyt postauksen liiketalouden pääsykokeista ja jakanut vähän vinkkejä. Olisko mahdollista, että tekisit samantyylisen postauksen tämän vuoden materiaaleista ja kertoisit mitä kannattaisi erityisesti opetella aineistoista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, etten sellaista kerkeä tekemään. Kuitenkin menee aikaa, että kävisin matskut läpi yms :-( Ja koehan on vähän muuttunut, siitä kun mä hain. Katsele pareja viimeisimpiä pääsykokeita, niistä saa hyviä vinkkejä :-) Ja enkku kannattaa edelleenki kääntää sanasta sanaan, koska siitä ainakin ennen tuli aina se kirjallinen osuus.

   Poista
  2. Juu, ymmärrän kyllä!:) mukavaa kevään jatkoa ja kesää sinulle!

   Poista
 2. Näytät upealta, kuten aina ! :)

  VastaaPoista
 3. Etkö oo töissä kesällä Vilassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joo. Mutta koulusta alko kesäloma ja oikean "kesäloman" vietän elokuussa :)

   Poista
 4. Wau, näytätpä jotenkin erityisen hehkeältä ja raikkaalta! Mikä on hehkusi salaisuus? Oletko meikannut jotenkin eri tavalla tms? :)

  VastaaPoista
 5. Minkä pituinen toi sun huivi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksanu alkaa mittaa, mut veikkaan et toi 180cmx30cm :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela