Hoitsikkasuositus

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Olen aikoja sitten lukenut Beatissa-blogista Pureologyn Super Smooth-sarjan sopivuudesta pidennyksille, mutta päätin lykätä kokeilua vanhojen pidennyksille sopivien hoitoaineiden loppumiseen. Viime perjantain Helsingin reissulla eksyin sattumalta Stockmannin kosmetiikkaosastolle, jossa oli tuota Pureologya tarjouksessa ja hoitoaine maksoi n. 24e (normaalisti about 30e). Onneksi tajusin käyttäneeni juuri samaisena aamuna vikat hoitsikat ja nappasinkin sieltä itselleni mukaan hehkutetun Super Smooth-hoitoaineen. Ja nyt harmittaa, etten ostanut samalla myöskin sarjan hiusnaamiota. Toivottavasti niitä olisi vielä huomenna siellä, kun joudun taas aamulla suuntaamaan Helsinkiin :-)


Tuo hoitoaine on niin unelma! Mulla on ollut sama pidennyshius neljä kuukautta ja olen latvaan vielä tehnyt ne pari kevyttä vaalennusta, joten pientä takkuuntumista ja kosteutuksen tarvetta on havaittavissa. Pesun jälkeen jo pelkkää sarjan hoitoainetta käyttäessä tukka on ollut todella sileän ja pehmeän tuntuinen aina seuraavaan pesuun asti, eikä takkuuntumista ole ilmennyt. Vihdoinkin löysin tuotteen, joka lyö ihan 1-0 kaikki muut aikaisemmin käyttämäni pidennyksille soveltuvat hoitoaineet. Ja kyseessähän on 100% vegaanipohjainen ja sulfaatiton tuotemerkki :-) Suosittelen! Ja Pureologyltahan löytyy muitakin sarjoja eri hiustyypeille.

4 kommenttia:

  1. pitääkin kokeilla tota, kun nykyiset pidennykset on jo 5 kk vanhat mutta haluaisin vielä niillä pärjätä kesän yli, kun tuntuu että rannalla ne menee kuitenkin huonoon kuntoon! :)

    VastaaPoista
  2. Miten vertaisit Davinesiin, etkö käyttänyt niitä jossain vaiheessa? :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela