Glitter Forumin bloggari-ilta

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Moikka! Tänään olen ollut menossa aamu yhdeksästä asti ja vasta yhdentoista pintaan illalla pääsin kotiin. Tai no pari kertaa poikennut välissä, mutta silti. Tai no itseasiassa en ole vieläkään omassa kodissa, vaan tulin maanantaina menojen jälkeen Mäntsälään hoitamaan koiria, koska äiti on poissa. Eli huomenna vasta pääsen omaan kotiin töiden jälkeen.

Illemmalla otin suunnaksi Helsingin ja Forumin Glitterissä järkätyn bloggari-illan Innan ja Jutan kanssa. Kiva piristys kiireisen päivän päätteeksi :-)

Tarjolla oli pientä syötävää ja saatiin tutustua mallistoon. Meille myös kerrottiin vähän muun muassa Rihannalle koruja suunnitelleen Norjalaisen Børre Olsenin ja Glitterin So B-yhteistyömallistosta, johon itse ihastuin todella paljon.
Alla olevat kaksi statementia kuuluvat juurikin siihen So B-mallistoon
Saatiin valita pari tuotetta itsellemme lahjaksi ja valinnanvaikeushan siinä tuli. Tai no okei, tuo So B-malliston leopardikoru oli ihan selvä juttu alusta asti. Sen kaveriksi otin vielä ihanan pinkin clutchin.
Ja lisäksi hyvä alea hyödyntäen täydensin rannekoruvarastoja parilla uutuuksella :-)

Saatiin myös yksi muukin juttu matkaan, mutta siitä myöhemmin. Asukuvia ei valitettavasti ole, koska tänään oli niitä päiviä, kun oma pärstä ei miellyttänyt sitten yhtään, eikä kiinnostanut olla kameran edessä :-( Mutta nyt nukkumaan, huomenna aikainen herätys että kerkeän puoli kymmeneksi töihin.

3 kommenttia:

  1. uutuuksella? :D mikä sana toi on

    VastaaPoista
  2. Tosi upeat lahjat valitsit! :) Itsekin mietin tuon pantteri-kaulakorun ja kultaisen pääkallo-riipuskorun välillä, kunpa olisikin voinut ottaa molemmat :D

    Vooi mun mielestä olit tosi kauniina, niin kuin toki kaikki muutkin kutsuvieraat! :) (Kirjoitan Glitterin blogiin niin sain nähdä joitain illan kuvia - jos tahdot oman kasvokuvan missä sulla tuo pantterikoru, niin voin pistää mailiin? :)

    Indie by heart

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela