Bestsellerin, Cutrinin ja Lumenen Blogi-ilta

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mainitsin jo aikaisemmin olleeni torstaina Vapianon lisäksi Bestsellerin ja samalla myös Cutrinin ja Lumenen Blogi-illassa Ruoholahdessa. Showroomilla saimme tutustua Bestsellerin merkkien, kuten Vilan, Vero Modan ja Onlyn ensi syksyn mallistoihin. Olin ihan fiiliksissä Vilan ja Objectin mallistoista, kun näki mallarit meillä tilauskannassa olevista vaatteista. Kaikkea niin kivaa ja makeeta tulossa ;-) Olen muutenkin henkeen ja vereen syysihminen. Olen aina fiiliksissä ensimmäisistä oransseista ja punasista lehdistä puissa, aurinkoisista syyspäivistä, siitä kun saa kesän jälkeen käyttää pitkästä aikaa jo päivisin nahkatakkia ja kaulahuiveja ja saa kaivaa syyskengät varastosta. Syksy on muutenkin pukeutumisen kannalta mielestäni parasta aikaa.


Mariela Sarkima näytti meille pari helppoa kesäkampausta. Varsinkin tuo alla oleva oli mielestäni todella ihana :-)Saimme mukaan myös Goodiebagit, jotka sisälsi tälläistä kivaa :-)
 Nyt pakko alkaa jo valmistautumaan nukkumaan menoon. Ihan poikki viikonlopun jäljiltä. Eilinen meni melkein kokonaan siellä Porvoossa katsomassa sitä jefumatsia, siitä Jenkkis tuli mun luo vielä viettämään iltaa ja tänään menin viideltä Sakun kanssa katsomaan Hyvinkään ammuskelussa kuolleen Topin Superpesis muisto-ottelua. Eli siinä se viikonloppu menikin. Huomenna on taas työpäivä, mutta onneksi menen vasta kahteentoista, niin saa nukkua kunnolla :-)
http://picasion.com/i/1TGto/

1 kommentti:

 1. Tässä vielä vaihe vaiheelta-vinkit tuohon rantaponnariin:

  1.
  Taivuttele hiuksiin ensin hieman lainetta joko muotoiluraudalla, isoilla sormikiharoilla, tai vaikkapa vaan rutistelemalla latvoja, jos hiuksissa on omaa taipuisuutta.
  2.
  Suihki tyveen kuivasampoota, tai sirottele tyvipuuteria tuomaan sopivaa "säämiskämäisyyttä" ja ns. eilispäivän tuntua. Liian liukkaisiin hiuksiin tällaisen oravanhännän loihtiminen on lähes mahdotonta! ;)
  3.
  Haro hiukset ponnarille, hiusten pinta saa jäädä pörröiseksi.
  4.
  Kiinnitä ponnari, ja kiepauta yksi hiussuortuva piilottamaan ponnarilenkki.
  5.
  Tupeeraa ponnariin ilmavuutta joko työntelemällä latvoja etusormen ja peukalon välissä kohti tyveä, tai "monipiikkikammalla". Se on tuo väline, jota heiluttelen kuvassa!
  6.
  Suihki tupeerattuun ponnariin suolasuihketta antamaan rapsakkuutta, ja mattaisuutta.
  7.
  Letitä ponnari löysästi, pidä letin silmukat riittävän irtonaisina.
  8.
  Kiinnitä lettiponnarin latvat esim. napakalla silikonilenkillä.
  9.
  Suihkaise suolasuihketta sielä koko kampauksen pintaan, ja Voila!

  IHANIA KESÄKAMPAUSHETKIÄ!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela