4/5

lauantai 4. toukokuuta 2013

 Heippa ja ihanaa lauantai-iltaa kaikille :-) Pääsin hetki sitten kotiin töistä. Oli tosi kiireinen, mutta silti tosi kiva duunipäivä, joten 6tuntia meni tosi nopeasti. Olin kotona eiliseltä reissulta vasta siinä puoli kahden pintaan, joten aamulla tuli vähän kiire. Kiitos 30minuutin torkutuksen :-D

Mua on laiskottanut pukeutumisen suhteen tosi paljon ja tuntuu, ettei omasta kaapista (eikä kaupoista) löydy mitään kivoja yläosia. Ärsyttävää. Tuntuu, että olen elänyt viimeset pari kuukautta trikoopaidoilla :-D
Shirt&Pants Vila/Shoes Converse/Watch Daniel Wellington

Kirjoittelin tuossa viikko sitten mun tän hetkisistä masisfiiliksistä. Olo on nykyään parempi ja asiat on alkaneet selviytymään, mutta silti mulle tulee ihan ihmeellisiä itkukohtauksia muutaman kerran päivässä. Joku tietty biisi, ajatus ja yksinäinen hetki laukaisee ne heti. Noi on niin rasittavia ja oon jotenkin myös tosi hämilläni niistä. En ole about kolmeen vuotten pahemmin itkenyt, joten tää on niin outoa mulle. Noh, ehkä tää menee ohi ajallaan. Kolme viikkoa tätä fiilistä on vaan aika helvetin pitkä aika, enkä jaksaisi enää.

Olen kait pieni masokisti, koska olens seuraavia biisejä kuunnellut ihan liikaa. Tosi nättejä biisejä joka tapauksessa :-)
Ben Howard-Keep your head up
Calvin Harris-You used to hold me
Juno-Kuuluuks
Guy Sebastian Feat. Lupe Fiasco-Battle Scars
Takida-You learn
Jason Walker-Down

Nyt alan vähän siivoilemaan ja vaihdan vaatteet, ennenkuin suuntaan Crissen luoksen leffailtailemaan. Kivaa lauantaita kaikille :-)

7 kommenttia:

 1. Hei. Et oo yksin masistelusi kanssa. Itellä ollu viikon kova kuume, mikä myöskin herkistää mieltä. Yksinolo on pahinta, alkaa miettiä liikaa asioita. Toivotaan että nää kevät uupumiset menis pian ohi.. Tsemppii

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että asiat alkaa selviämään :) ! Itsellänikin on pää niin pyörällä kaikista asioista, että ei tiedä mitä sitä tekisi. Mutta todella nätti olet noissa kuvissa ja välillä on ihan kiva pukeutua ihan vaan rennosti :) ! Mukavaa loppu viikonloppua sulle <3

  VastaaPoista
 3. Onnellinen elämä ei tarkoita ongelmatonta elämää vaan sitä, että pystyy selviytymään ongelmista. Be strog, you're strong girl and you know it. Usko ittees, kaikki kääntyy viel parhain päin :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka näytät kauniilta! Tsemppiä ja voimia vaikeuksien keskelle! <3

  VastaaPoista
 5. Onneksi pahamieli menee usein pian ohi, mullakin on koulumasis kun tuntuu etten jaksa ja väsyttää aina vaan:/ Tsemiä Mikaela!

  VastaaPoista
 6. Liittyy varmasti lääkityksen vähentämiseen? sitä luulee olevansa "parantunut"(lääkkeiden ansiosta), mutta masennus kalvaa sun mieltä ikuisesti.. eikö lääkärit maininnut sulle että lääkitys on loppu elämän juttu?

  VastaaPoista
 7. Mulle on kyllä sanottu, ettei lääkkeitä ole tarkoitus vetää koko loppuelämää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela