SensoCare

torstai 21. maaliskuuta 2013

Kertoilin viime viikolla, että mun suoristusrauta veteli viimesiään ja maanantaina se ottikin lopputilin kokonaan eikä mennyt enää päälle. Ihana Noora Milttonilta huomasikin blogista ahdinkoni ja kysyi, haluaisinko itselleni uuden Braunin hiustenmuotoilijainnovaation SensoCare-muotoiluraudan. Ei varmaankaan ole vaikea arvata mitä vastasin ja tänään sain tuon uuden ihanuuden käsiini. Oli aika tuskaa olla pidennyshiuksen kanssa neljä päivää ilman suoristusrautaa :-D Mutta pakko myöntää, että hyvää kannatti odottaa!

Mutta mistä sitten on kyse? Miksi SensoCare on hiustenmuotoilun innovaatio?

Uusi Braunin SensoCare on maailman ensimmäinen älykäs hiustenmuotoilulaite, jonka innovatiivinen teknologia on luotu yhdessä Braunin tutkijoiden ja insinöörien kanssa. Laite takaa optimoidun lämpötilan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi varmistaen siten turvallisen muotoilun. Muutamalla digitaalinäytön napinpainalluksella voi määrittää hiusten pituuden ja paksuuden, jonka jälkeen SensoCare huolehtii kaikesta muusta ja lukee hiuksien kuntoa sekä kosteustasoa 20 kertaa sekunnissa säätäen lämpötilan juuri sopivaksi.


SensoCare -muotoilijan älykkään tekniikan johdosta laite tunnistaa, jos sitä vetää liian nopeasti tai hitaasti hiusten läpi tai jos hiukset ovat liian kosteat ja niitä tulee kuivattaa lisää. Tämä takaa, että kauniisti muotoilluista hiuksista voi nauttia joka päivä niiden hyvinvoinnista tinkimättä. Yksilöllisen käyttäjäprofiilin voi luoda ohjelmoimalla henkilökohtaiset asetukset, jotka ovat aina käyttövalmiina. SensoCare -muotoilijaan pystyy tallentamaan kolme profiilia, joten sen voi jakaa ystävien tai perheenjäsenten kanssa.

Laitteen käytön aloittaessa valitsin ensiksi kielen ja sen jälkeen määrittelin tallennettavaan profiiliini hiusten pituuden, hiuksen paksuuden sekä onko hiukseni värjätty. Eli joka kerta käytön aloittaessa omat asetukseni on valmiina :-) Suoristaessa oli myös hauska seurata nopeutta. Koskaan aikaisemmin en edes oikeastaan ole ajatellut kuinka niitä hiuksia pitäisi suoristaa.


Yhdellä vedolla sai jo aika paljon aikaan ja todella huomattavan muutoksen karheassa pidennyshiuksessa. Vaikka tykkäsin viime Braunin raudastani, kyllä nyt huomasi että se oli sen reilu viisi vuotta vanha. Niin paljon silkoisempaa jälkeä sai aikaan tällä uudella :-)
Muotoiluraudan suositushinta on 139euroa

Kävin tänään Kampaaja-Jennan käsittelyssä ja huollettiin pidennykset, eli irrotettiin ja nostettiin ne, leikattiin vähän huonoa latvaa pois sekä tehtiin vaalennuspesu omaan hiukseeni, koska se on vähän tummempi kuin jatkot. Ihana kun on taas tukka freesattu eikä teipit roiku korvissa :-)

Nyt alan väkertämään yrittäjyyskurssin tehtävää ja sitten nukkumaan. Mulla on koko viikonloppu menoa, mutta yritän huomenna muistaa kuvata teille koulu- ja työasun, niin saan jotain postailtua huomenna illalla :-)

Ps. Tunsin itseni aika helvetin onnelliseksi, kun eräs ihana mies sanoi tuon biisin olevan siltä mulle. Voi myös olla, että tämä kyseinen herra on ollut syy blogihiljaisuuteen koulukiireiden lisäksi.

7 kommenttia:

 1. Mä niin arvasin sitä aikaisempaa postausta lukiessa, että aivan varmasti tulet saamaan yhteistyönä uuden raudan...

  Eihän siinä mitään, onnea uudesta raudasta, mutta jotenkin se aikaisempi postaus oikein huokui sellaista: "nyt joku firma, voisin ottaa vastaan ilmaisen muotoiluraudan, pliis"-fiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep......... nolo. mikaela vastaisit ees näihin kommentteihin jotain :D
   vituttaa nii tämmönen että saat ilmasta tavaraa ruikuttamalla, vaikka et ees bloggaa muuta kun mainoksia tai kunnioita lukijoita sen vertaa että vastaisit kommentteihin.
   myötähäpeä.

   Poista
 2. pakko liittyä joukkoon ja sanoa että blogin taso on laskenut huimasti :/

  VastaaPoista
 3. Oikein kerjäyspostaus. Kaikkein kamalinta on ehkä se, kun yrität tässä nyt esittää olevasi jollain lailla yllättynyt siitä, että nyt joku sinulle sitä rautaa tarjosi.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin.. Harmittaa, oot niin symppis tyyppi! Vaikkakin ymmärrän, että välillä on vaan heittäydyttävä elämän vietäväksi ja jätettävä vähemmän tärkeät asiat taka-alalle :)
  -senna

  VastaaPoista
 5. On hankittava kyllä itsekin pian uusi rauta, mutta GHD olin kuitenkin ajatellut:)

  VastaaPoista
 6. Kerro lisää tästä uudesta miehestä?;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela