R.I.P. Suoristusrauta

perjantai 15. maaliskuuta 2013


 Tai no on se vielä juuri ja juuri hengissä teippiviritelmillä, mutta päivää jota olen pelännyt. Jokin kosketushäiriö on raudan johdossa ja kaiken lisäksi huomasin sen savuavan epäilyttävästä, eli eiköhän tuo mua urhoollisesti viisi vai kuusi vuotta palvellut Braun ole eläkepäivänsä ansainnut :-( Kuitenkin tämän viikonlopun sen pitäisi vielä pysyä  tiistain palkkapäivään asti, joten mulla on muutama päivä aikaa mietiskellä uutta rautaa tuon tilalle.

Olen tykästynyt Remingtonin tuotteisiin todella paljon ja tällä hetkellä Volumasteria ja tuota rautaa lukuunottamatta taitavat kaikki hiuslaitteet olla tuolta merkiltä. Joten onko jollain kokemusta Remingtonin suoristusraudoista? Tai suositteletteko jotain muuta rautaa hintahaarukassa 40-70euroa? :-)

17 kommenttia:

  1. Remington Pearl on hyvä ja taitaa sopia tohon hintahaarukkaankin! :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa käydä Clasohlsonissa tsekkaamassa suoristusraitoja! siellä on remingtoniakin ja jopa vähän halvemmalla kuin muissa kaupoissa:) on siellä muitakin merkkejä siis.

    VastaaPoista
  3. Itellä on ollut Remington Pearl suoristusrauta, ja oon tykännyt! Gigantissa näyttäs olevan 59,90 € :)
    Ja tuotehan näyttää siis tältä:
    http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/electronics/electronics/image3/remington_s9500_straightener-14242652-frntl.jpg

    VastaaPoista
  4. Aika jännä, ettet ole valmis satsaamaan johonkin vähän parempaan rautaan kun kuitenkin käytät muuten ulkonäköön/vaatteisiin aika paljon rahaa. :) Oletko koskaan käyttänyt esim. GHD:tä? Itselläni on ollut sellainen kolme vuotta enkä kyllä pois vaihtaisi. Kihartaminenkin tuolla onnistuu yhtä nopeasti kuin suoristaminen. :)

    VastaaPoista
  5. Mulla itellä on käytössä Remingtonin Sleek & Curl ja tykkään kyllä kovasti. Taitaa hintaa olla juurikin se 40e. Toimii loistavasti siis, pystyy tekemään kiharat kätevästi ja suoristaa myös tehokkaasti. Plussana tietysti pyörivä johto sekä säädettävä lämpötila :)

    www.lifeandstylewithriikka.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Miä oon kans tykästynyt tuohon Remingtonin Sleek & Curl rautaan :)Kätsysti saa suoristettua ja kiharrettua :)

    VastaaPoista
  7. Halpa: Remington Pearl, Kallis: GHD

    VastaaPoista
  8. Kannattaa satsata GHD:hen. Ite tilasin briteistä ja posteineen päivineen oli n.120e

    VastaaPoista
  9. Mulla on ollut nyt pari kuukautta käytössä Remingtonin Sleek & Curl rauta ja olen tosi tyytyväinen ollut :) Ja pienen postauksenkin oon siitä kirjoittanut jos tahdot kurkata http://laurasweeks.blogspot.fi/2013/01/sleek-curl.html.

    VastaaPoista
  10. itselläni on myös tuo remingtonin sleek & curl joka on ollut oikein kelpo suoristusrauta! eikä ole turhan kalliskaan:)

    VastaaPoista
  11. Mä suosittelen Remigtonin Sleek&curl rautaa! Se on ollu puhdasta rakkautta siitä asti ku sen sain joululahjaks:) Siinä on hyvä hinta ja laatusuhde:)

    VastaaPoista
  12. Remingtonin raudat on kyllä tosi hyviä, eli jos edullisempaa haluat niin suosittelen että ostat sellasen. Jos oot valmis maksamaan vähän enemmän niin GHD on ihan ykkönen, hinta ehkä kirpasee mutta rauta maksaa kyllä itsensä takaisin!

    VastaaPoista
  13. mulla myös sleek&curl, aivan paras! :)

    VastaaPoista
  14. minäki liputan sleek&curlin puolesta! iha paras rauta :-D

    VastaaPoista
  15. Mulla on Cloud Nine, joka on ghd:n tekijöiden uusi rauta, mutta hinnasta en tähän hätään osaa valitettavasti sanoa mitään. Mutta siis se on ihan huikean hyvä! Monesta paikasta oon lukenut, että on jopa parempi kun ghd. Ainakin mun kampaaja käyttää tota Cloud Ninea.

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo monet on sanoneet sitä ettei toi GHD oo enää niin hyvä ja kannattais satsata tohon Cloud Nineen. Ja esim. joillain toi GHD on mennyt rikki jo vuoden käytön jälkeen.

      Poista
  16. Remingtonilta Sleek&Curl on ihan lyömätön, hintalaatu-suhde kyllä kohdillaan. Raudalla saa tehtyä tosi kauniita kiharoitakin. :) Mut jos vähänkään pystyy satsaamaan niin liputan kyllä Cloud Ninen puolesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela