Kasvotökötit

lauantai 23. maaliskuuta 2013


Multa on toivottu postausta ihonhoitotuotteistani. Olen kärsinyt lievästä aknesta yläasteella, mutta se onneksi hoitui antibioottikuurilla ja nyt pidän näpyt loitolla ehkäisypillereillä. Silloin tällöin finni tai pari kasvoihini ilmestyy, mutta enimmäkseen iho on ihan hyvässä kunnossa :-) Aika orjallisesti silti vuosia käytin akneiholle tarkoitettuja tuotteita, mutta nyt olen uskaltanut keventää putsarit sekaiholle sopiviin tuotteisiin.

Koska mulla on ripsienpidennykset, olen huomannut niiden pysyvän paljon parempina ilman päivittäistä vesipesua. Tästä syystä vaihdoin päivittäiseen meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen tarkoitetun tuotteen voidemaiseen, vanulapuilla käytettävään aineeseen. Tällä hetkellä käytössä Olayn conditioning milk. Garnierilla on myös yksi hyvä sellaisessa vihreässä purkissa oleva vanulapuilla putsaamiseen soveltuva putsari :-) Kuitenkin suihkussa tai baari-illan jälkeen haluan pestä kasvoni oikein kunnolla, joten suihkussa säilytän kuorivaa, useimmiten geelimäistä putsaria. Sen virkaa toimittaa tällä hetkellä Nivea sekaiholle tarkoitettu kuoriva puhdistusaine.

Kasvovetenä käytän yleensä hieman tujumpia aineita, kuten sebamedin clear skin-kasvovettä. Tällä viikolla ostin vaihtelun vuoksi Acon rasvoittuvalle ja sekaiholle tarkoitetun kasvoveden. Silmämeikin putsaan tarvittaessa Nivean meikinpoistoaineella.

Suosittelen todella paljon finniseen/rasvaisuuteen taipuvaan ihoon tuota Sebamedin Clear face-sarjaa. Olen varmaan kymmentä eri sarjaa käyttänyt ja palaan aina tuohon, jos iho menee huonompaan kuntoon :-)

Olen aika laiska kosteuttamaan, mutta muistaessani laitan poskille Vichy Idealia pro-tummentumien poistajaa sekä kauttaaltaan Yves Rocherin Pure system-voidetta. Finneihin ja näppylöihin käytän vuosia kestänyttä suosikkiani, Sebamedin geelimäistä Clear face-täsmäainetta.

 Olen laiska tekemään naamioita, mutta kun jaksan on lemppareikseni noussut Freemanin mint&lemon-savinaamio sekä iholta kalvona lähtevä kurkkunaamio.

Tuollaisilla tököteillä hoidan kasvojani tällä hetkellä :-) Apteekkia ja markettia sekotettuna sopivassa suhteessa.

5 kommenttia:

 1. näin sut tänää trion h&mllä ! olit tosi kauniina ja näytitte hyvältä parilta miehesi (?) kanssa! En uskaltanut tulla moikkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) ja mieheke oli tyytyväinen, kun sai hyväksynnän!

   Poista
 2. Hei ku eikö ollutkin että sulla on kamerana Nikon D3100 ? Luin sun postauksias ja huomasin että olit tilannu kaukolaukasimen, toimiko se tossa nikonin mallissa :) itselle etin kaukolaukaisinta mutta mistää en löydä hyvää ni oliko se sun tilaama hyvä :P ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/42271/dcncf/Pixel-RW-221-DC2-langaton-kaukolaukaisin-Nikonille joo eli toi on :-) ja toimii hyvin!

   Poista
 3. mikaela mikä siinä kommentteihin vastaamisessa oikeesti on nii vaikeeta? eikö sua yksin kertasesti kiinnosta kehut? tai eikö sua vaan kiinnota lukijat sen vertaa että hetken käyttäisit siihen että vastaisit niiden kysymyksiin kun kerta ne luet ja hyväksytkin? tulee paha mieli tällasesta kun saattaa odottaa vastausta kysymykseen ja sitten sitä ei ikinä saa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela