Hemmetin bakteeri

tiistai 19. maaliskuuta 2013


 Huomenta ihanat. Toissa viikonloppuna iski taas kamala kurkkukipu ja nousi lämpö ja tiistaina pyörähdinkin lääkärissä ja otettiin nieluviljely. Ja tadaa, sieltä paljastui että se viime antibioottikuuri ei ole purrut tähän bakteeriin ja kirjoitettiin uudet antibiooti (3krt/pv 10pv ajan). Kaikista oudointa oli, että mulle kirjoitettiin samaa v-Pen megaa, mitä viimeksikin. Mikäköhän järki siinä oli, jos ei viime kerrallakaan pitänyt tautia kuin reilun viikon poissa. Ja tämä on neljäs antibioottikuuri tähän parin kuukauden sisään... Haluaisin jo olla täysin terve. Pikkuhiljaa alkaa kyllästyttämään, kun olen ollut melkein koko ajan kipeä joulukuusta asti :-(

Koska pöpö on lähinnä enää tuolla kurkussa bakteerin muodossa, olen silti pystynyt suht normaalisti hoitamaan työn ja koulun. Motivaatio pukeutumista kohtaa on ollut aika nollassa, mutta tänään voisi skarpata niin saisitte asukuvaakin. Koulussa on vain ruotsia ja sen jälkeen ajattelin vähän yrittää laskea kustannuslaskennan tehtäviä parin viikon päässä olevaa tenttiä ajatellen. Mutta nyt alan puuhailemaan ja postailen jotain myöhemmin tänään. Ihanaa tiistaita teille kaikille! :-)

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa liian tutulta...
  Mulla on kans ollu nyt joka kuukaus joku flunssa kurkkukipu pöpö ja lääkärissä ravaamista jatkuvasti.
  Antibiootit ei tehoo enkä viiti niitä enää ees syyä.. :S
  Paranemisia ja hyvää viikonalkua upeus <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei, kuulostaa ikävältä että olet joutunut olemaan niin kauan kipeänä :(
  Ikävä jo liikunta-postauksiasi ja juttuja, ne on sika hyviä koska olen itse ihan samanlainen liikkuja:)
  Koita parantua!

  VastaaPoista
 3. Tosi kurjaaa! Itellä sama, koko aika joku pöpö menossa, eikä millään lääkkeillä näköjään saada pois vaan aina kun on hetken terve niin uutta pukkaa... Mutta pikaista paranemista sinnepäin!!<3 Kipeenä on niin kurja olla :-(

  VastaaPoista
 4. Harmi homma. Ihmiset ylipäätäänkin ovat syöneet liikaa antibiootteja, jolloin bakteereista tulee aina vaan voimakkaampia ja lääkkeet eivät enää tehoa niihin. Antibiootit myös pilaavat kehon omia hyviä bakteereja, ja se johtaa vastustuskyvyn alenemiseen ja mahdolliseen antibioottikierteeseen. Siksi itse en ole syönyt viiteen vuoteen antibiootteja ja olen pysynyt terveenä.

  VastaaPoista
 5. heissan,lampimasti suosittelen lukemaan pikana Hulda Clark kirjan <Hoito kaikkiin sairauksiin
  siina saa todella upeaa tuietoa mista kaikki lahtee..
  kaverilla oli *nivelreuma* ja sai laakitysta yli 10 v siiheen-kunnes jostain syysta laakari vaihtui ja otatti uudet kokeet-taudille tuli nimi Borrelioosi=punkin purema
  ja laakittiin vuosia REUMAA solusalpaajilla.HYI!!!
  pian ei sitb ollutkaan enaa reumaoireita.
  itsellani on nivelreuma ollut reilut 14 v ja ssanut laakitysta kyseiseen tautiin.mut kun ei auta minnekkaan.kuinkas ollaa,tormasin eraseen ihmiseen ,joka antoi mulle hoitoa kerran vaan ihmeellisen yksinkertaisella zapperilla.ja oireet lahti lievittymaan,,,
  tilasin kyseiselta sivulta ihka oman ZAPPERIN ja mukana hoitokirjanen.lyhyesti.olemme taynna loisia,bakteereja ja parasiitteja.eri loiset aiheuttaa eri symptomeja meissa ja laakarit antaa taudille nimen ja kirjoittaa resepteja.ehka joku laake auttaakin vahaks aikaa,kunnes se bakteeri tai mika lie uinuu vahaks aikaa...
  siina on sivu www.huldaclarkezappers.com tutustu rauhassa.kirjan suomenkielisena saa tilaamalla adlibris.com PARANEMISTA!!!!

  VastaaPoista
 6. En tarkoita tätä pahalla, mutta tuntuu että sulta on unohtunut se tärkein tapa parantua: lepo. Olen tässä jo pitkään kauhistellut, miten päivittelet että taas olet kipeenä (ja vielä noin pahasti!), ja heti seuraavana päivänä sanot, että olo on jo hieman parempi, joten teet vaikka mitä. Eikö pitäisi jo laittaa miettimään, jos tauti koko ajan vain uusiutuu etkä parane?

  Jos on kipeä, pitää levätä _useita päiviä_, ihan sama vaikka sitä koulua olisi vain yksi tunti tai mitä ikinä. Sun keho on rasittunut, ei silloin pidä juoksennella ympäriinsä. Et voi laittaa kaikkea lääkkeiden varaan, sun täytyy antaa sun keholle aikaa tulla kuntoon. Uskon, että tuokin tauti olisi ollut jo aikoja sitten ohi jos olisit vain malttanut rauhassa levätä.

  Ihan sun parhaaksi tämän sanon ja toivotaan että paranet pian :)

  VastaaPoista
 7. Paranemisia, koska vihaan sanoa "jaksuja"..:D Tiedän hyvin mitlä tuntuu ottaa lääkkeitä, mutta tulehdukset aina vaan uusiutuu. Olin kahden vuoden antibiootti kierteessä, mutta aloitin kovan kuntoilun ja vähensin punaisen lihan syöntiä. Oon ollut nyt terve ja kaikki pelaa:)

  VastaaPoista
 8. Täällä kanssa kolmen viikon (in)fluenssasta ja poskiontelontulehduksesta toivuttuna - mutta ilman antibiootteja. Lääkkeenä vain totaalinen vuodelepo, lämpimät juomat (mm. vihreä tee), onteloiden kuumahautominen ja hedelmä-/vihannestankkaus.

  Paranemista! Harmi, jos antibiootit ovat ainoa, minkä ajatellaan purevan. Yritä nyt ainakin nollata hetkeksi arki ja kerätä voimia.

  Mimo

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela