Crisse vastaa

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tälläin viikon myöhässä tuli nämä Cristiinan vastaukset teidän kysymyksiin. Kuitenkin hyvää kannatti odottaa ja voi juku, on mulla maailman ihanin paras kaveri!


Jos Mikaela saisi toivoa mitä tahansa 3 asiaa lampunhengeltä, mitä ne olisivat?
Ainakin kivempaa nenää siitä kyl neiti jaksaa aina muistuttaa et vihaa omaa nenäänsä. Seuraavana ois kyllä varmaan joku komee mies ja sit kyllä se pyytäis loputtomat rahavarat itellensä En tiiä meniks nää lähellekkään oikeeta, taitaa toiveetki vähän muuttua vähän väliä - paitsi toi nenä.

Kuvaile Mikaelan miesmakua?
Mikaela tykkää pitkistä miehistä, ja se mies sais olla komean karski, sellanen jonka vierellä tuntee ittensä naiseks. Pakko sanoo, et ei Mikaela niin sokeesti kato sitä ulkonäköä, et paska luonne voi pilata komeen miehen tosi rumaks. Luonteesta voiskin sit sanoo ainakin ainakin että sen miehen pitäis olla huumorintajunen, määrätietonen sekä sosiaalinen ihminen.

Missä näet Mikaelan 10-vuoden kuluttua?
Mä toivon, että nään Mikaelan tekemässä sitä mistä se tulee onnelliseks. Oli se sitten joku mielekäs saavutettu työpaikka tai pidemmälle viedyt opiskelut. Miehenkin se ois voinu saalistaa itellensä iltojen iloks, vaikkakin koira saattaa ajaa asian paremmin. Mikaela on sellanen ihminen ettei se oo vielä päättäny juurtua mihinkään, että Mikaela voi hyvinkin muuttaa ulkomaille tai keksiä, että se haluaakin tehdä jotain ihan muuta ku mitä on suunnitellu nyt.

Mitä luonteellisia ja ulkonäöllisiä eroja sussa on verrattuna mikaelaan?
No siis ulkonäöllisesti Mikaela on tosi tumma piirteinen ja mä oon valkonen ku lakana Et kyllä meidät aika selvästi erottaa toisistaan, Mikaela voi viel lätkästä pari kuvaa meistä tähän niin sen näkee omin silmin Mä oon luonteeltani sellai ujo ja vähän tarkkailijaluonne kun taas Mikaela on rohkee ja heti sosiaalinen. Toinen huomattava taitaa olla, että Mikaela tykkää mennä ja tehdä kaikkea uutta kun mä ihan mieluusti möllötän jossain sohvalla.


Mikä mikaelassa on mielestäsi parasta?
Mikaela patistaa ja rohkasee mua tekemään asioita mitä en ehkä yksin uskaltais, se on musta ihan parasta

Kuinka kauan ootte tuntenu?
Joku 8 vuotta vois osuu aikalailla oikeeseen.

Missä näitte ekan kerran?
Ala-asteella A2-kielen tunneilla mut paremmin sit yläasteella.

Jos pitäis valita yks asia minkä muuttaisia mikaelassa, mikä se ois?
Mikaelan oma tukka vois kasvaa Tää voi kuulostaa tyhmältä mutta useemmankin kerran on laukussa tullu kannettua neidin tukkaa kun on päättäny teipit irrota

Kuinka kauan mikaelalla menee valmistautumisessa aamulla?
Mikaela on yllättävän nopee aamusin, ei sillä yleensä 30minuuttia kauempaa mee. Eniten menee aikaa varmaan vaatteiden valisemisessa.


Onko mikaela pahempi törsääjä kuin sinä?
On Mut pakko kyl hehkuttaa et nykyään Mikaelakin on alkanu säästeliäämmäks ihmiseks. Kaipa se on alkanu viisastua vanhetessaan.

kuinka vanha oot Cristiina?
Ollaan Mikaelan kanssa samanikäsiä eli tällä hetkellä vielä 22 vuotta

Riitelettekö usein?
Eipä oikeestaan, me ollaan kyllä aina sopusasti. Välillä saattaa tottakai jotain erimielisyyksiä tulla, mutta me puhutaan sen verran paljon et ei jää mitään hampaankoloon.

(Mulla on maailman oudoimmat varpaat :-D)

Mitä piirrettä rakastat mikaelassa?
Mikaela on äärettömän rohkea ja spontaani ihminen. Mä oon aina ihaillu sitä kuinka pelottomasti Mikaela sanoo oman mielipiteensä ja tuo ittensä muutenkin kuuluviin. Mä oon aina ollu hirveen ujo ja sellai nössö et musta ois ihanaa jos Mikaelan rohkeus tarttuis muhunkin.

Oletteko päivittäin tekemisissä toistenne kanssa? meneekö joskus viikkojakin ettette ole tekstannu?
Kyllä me päivittäin jotain juonitaan maailmaa vastaan, sellaset turhanpäiväset infot toisillemme on aikalailla meidän juttu.

Minkälaisista ihmisistä mikaela pitää? minkälaisista hän ei pidä?
Eiköhän Mikaela pidä sellasista reippaista ja sosiaalisista ihmisistä, sellasista helposti lähestyttävistä joilla on huumorintajua, että onnistuu keskustelu. Mä uskoisin, että tohon ei pidä-ryhmään kuuluu sit huonolla tavalla huomionhakuset, selkäänpuukottajat, valehtelijat.

Mikä on mikaelan lemppari vaatekauppa?
Tähän Mikaela ei tiedä itekkään vastausta. Eniten Mikaela varmaan ostaa vaatteita varmaan töistä mut kyl se yleensä kulkee nättien vaatteiden perässä eikä niin kato sitä kauppaa. Aikalailla menee kaikki noi perus liikkeet H&M, Gina, Zara.

Kuinka paljon te käytätte keskimäärin rahaa meikkeihin?
Mä käytän nykyään aikalailla vaan sellasia ns. luottomeikkejä, että tosi harvoin tulee ostettua mitään uutta ja jännää. Mä kärsin sen verran pahoista iho-ongelmista et ostan esimerkiks Stockmannillta meikinpohjustus tuotteet koska oon todennu et sieltä löytyy parhaat tuotteet. Samoin et ostaa yleensä kosmetiikkaa vasta kun vanha loppuu, sanoisin varmaan menee 0-100e kuukaudessa (mä lasken tähän sit naamanpuhdistusaineetkin, ja ne me hommataan molemmat apteekista). Veikkaisin et Mikaelalla menee aikalailla samanverran

Entä vaatteisiin?
No rahaa menee just sen verran kun niihin haluaa/pystyy laittaa, oishan tuolla kaupoissa vaikka mitä kivaa vaatetta mitä ostaa, valitettavasti en oo viel miljonääri ja sitä rahaa pitää jäädä muuhunkin ku vaatteisiin. Et en mä vaatteitakaan pahemmin turhaa osta, se ihan riippuu mitä tarttee, et sen oon kyllä huomannu et talvivaatteisiin menee enemmän rahaa ku kesävaatteisiin. Mikaela kokeilee uusia tyyliä ja vaatteita kylläkin paljon rohkeemmin, et uskaltaisin sanoo et Mikaelalla menee kyl enemmän rahaa. Neiti on tosiaan myös vaatekaupassa töissä, missä pitää edustaa niissä vaatteissa et eiköhän sinnekki uppoo rahaa jonkun verran. Tähä on niin vaikee keksii mitään summaa et jätän tän tälläi raivostuttavan epäselväks vastaukseks  
 


montako perheenjäsentä sinulla on?
4

Oliko sulla ennakkoluuloja Mikaelasta kun näit hänet ekan kerran, millasia ?
No ei kyllä ollu, me ollaan tavattu jo sen verran nuorina et ei ollu viel tullu sellasta ajattelumaailmaa et ois ehtiny muodostaa jotain ennakkoluuloja. Siihen kyllä varmaan vaikutti sekin et tutustuttiin yhteisten kavereitten kanssa, et tiesi ettei toinen oo ihan pölvästi.

Oletko pinnallinen turhake?
Oon pinnallinen luuseri nobody : (

Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista yms. toimenpiteistä, joilla voi muuttaa ulkonäköään?
Mun mielestä omalle naamalleen ja keholleen saa tehdä mitä haluaa. Kuka mä oon sitä tuomitsemaan jos joku haluaa muuttaa itessään jotain. Et se ei oo multa pois jos joku käy laittamassa itellensä isommat tissit, tai aineita naamaan. Mä ainakin ottaisin hirveet pultit jos joku tulis mulle kertomaan mitä mä saan ja en saa tehdä omalle keholleni. Et eihän ne välttämättä mun silmää miellytä mut eipä oo tosiaan mun murhe. Ihan tarpeeks siinäki jo tekemistä, että on tyytyväinen itteensä sen sijaan et kuluttais aikaa muiden arvosteluun.

Onko mikaelan (entinen?) syömishäiriö ikinä vaikuttanu teidän väleihin?
On se varmaan jollain tapaa, tai kyl me siitä puhutaan. Ehkä muhun sillä tapaa et vähän kuulostelee sitä toisen syömistä ja muutenkin fiiliksiä omasta itestään. Ja toivon ainaki et Mikaela aina pystyis kertomaan jos on vaikeeta, että osaa antaa sit sitä tarvittavaa apua ja tukea, ettei tartte koskaan yksin jäädä.


Milloin tutustuitte?
Mä muistan Mikaelan hatarasti jostain ala-asteen saksantunneista, ja kyllä me ollaan kielineroja ja puhutaan yhä sujuvaa saksaa (eli ei osata yhtään mitään) mut tosiaan vaan hatarasti. Yhteisten kavereitten kautta sitten 7-luokalla taidettiin tutustua paremmin. Saatan kyl olla näis ihan väärässä, hyvä jos eilistä ees muistaa enää.

Oletteko olleet lomalla yhdessä?
Ollaan kyllä. Viime vuonna käytiin Lontoossa ja Espanjassa, varmaa meijän lomakuvia ollu muutama täälläkin näkyvissä. Uusia lomamatkoja suunnitellaan jo kovaa vauhtia

Ikimuistoisin hetki yhdessä?
Kyl mun on pakko heittää noi lomamatkat tähän, et kyl meijän toilailut ulkomailla saa hyvälle tuulelle. Meijän lomamatkat oli täynnä naurua, rentoutumista ja uuden kokemista. Sellasia pieniä hetkiä mitä muistelee lämmöllä Ja siis mulle eka muisto Mikaelasta on sellai mikä on jääny päähän. Menin pyörällä kouluun ja mulla oli ripsarit vähän levähtäny, jäin sit juttelee Mikaelan kaa muutaman sanan ja neitihän tuli pyyhkimään ne ripsarit mun naamasta. Se kerto mulle Mikaelasta tosi paljon ihmisestä, suurinosa ois vaan antanu olla eikä ois ees sanonu mitään, siitä et naamassa on puol tuubii ripsaria silmien alla.

Kuinka usein tapaatte?
Kyllä me yritetään tavata niin usein ku mahdollista, meillä kuitenkin menee aikataulut yleensä aika ristiin et kerta viikkoon on jo aika kova.

Mihin maahan olisi kiva lähteä kahdestaan?
Meksikoa ollaan mietitty et se ois sellai paikka missä ois tosi hieno päästä käymään. Ja toinen mikä ois musta hieno päästä kokee on aika korniin tapaan Amerikka, mut ei ehkä perus New York vaan musta ois kiva mennä koko maan halki.


Oletteko ikinä olleet tuplatreffeillä?
Tuplatreffeihin tarvittais ensin jotain mieselämää et ei olla oltu

Mikä on mikaelan hirvein vaate mitä et ikinä itse pukisi päälle ? : D
Ööö, siellä ei taida olla mitään niin hirveetä etteikö sitä vois pukee päälle mut kyl mä vieroksun pitää jotain onepiecejä/jumpin:ejä julkisilla paikoilla. Kotiasuna ne kyl menee mut tartteeko niissä lähtee shoppailee, et onneks Mikaela käy korkeintaan kaupassa se päälle

Entä mitä vaatetta himoitset ?
Se Gina Tricotin nahkatakki missä on kultasia jotain niitin tapasia koristeita. Se on sellai mikä saattaa mystisesti hävitä joku päivä

Sanotko suoraan, jos mikaelalle ei sovi jokin vaate/meikki/hiustyyli yms. ?
Siis onneks Mikaelan tyyli on sellai et sillä ei pahemmin mitään hirveimpiä mokia oo ollu, mut kyl Mikaelalle voi sanoo ihan suoraan jos se näyttää kamalalta Ja hius- ja meikkityyli ei onneks oo niin ihmeellisesti muuttunu rumempaan suuntaan et tartteis alkaa viel kommentoimaan.

Kumpi teistä on enemmän ns. tossunalla ? : D
Minä mä oon meistä huomattavasti sellai myötäilevämpi persoona.


Mikaelan ärsyttävin luonteenpiirre ?
Varmaan se, ettei Mikaela jaksa keskittyä ihan aina kaikkeen kauaa jos asia ei oo mielenkiintonen. Et se tylsistyy tosi helposti ja alkaa esimerkiks räplää puhelinta.

Onko mikaelalla jotain kummallisia tapoja ?
Ainaki jalkapohkien kuolleen nahan repiminen, siis se on jotain niin hirveetä ku jossain vaiheessa löyty sellasia nahkakasoja jokapuolelta Eikä se oo vieläkään hoidattanu niit kuivia jalkojansa kuntoon... (Tätä en valitettavasti olis halunnu paljastettavan, mutta menkööt :-D Rakkaudella, Mikaela&kuivat jalkapohjat)

2 kommenttia:

  1. Mäki haluun tollasen kaverin!! :-D Tää oli mielenkiintonen!

    VastaaPoista
  2. oho yllätyin ku cristiina sano, et on ujo. mun mielestä hän on aina vaikuttanut sosiaaliselta ja rohkeelta :) (oon siis tavannut hänet useaan otteeseen)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela